Mi tez ale z ugietymi nogami w kolanach..Jak leze wyprostowana to boli jak niew iem coMikrusia pisze:Mi pomaga tylko leżenie w łóżku

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mi tez ale z ugietymi nogami w kolanach..Jak leze wyprostowana to boli jak niew iem coMikrusia pisze:Mi pomaga tylko leżenie w łóżku
Ten lek wlasnie byl sprawca mojego nawrotuShadowka pisze:Wtedy przepisali mi doraźnie i tylko tak lek o nazwie aulin
Tak to jest z tą chorobą jednym pomaga drugim szkodziPatryśka pisze:Ten lek wlasnie byl sprawca mojego nawrotuShadowka pisze:Wtedy przepisali mi doraźnie i tylko tak lek o nazwie aulinnie bylam wtedy jeszcze swiadoma ze moze mi zaszkodzic
Potem wyladowal w koszu
Mam dokladnie takie jak ty doswiadczenia z bólem miesiączkowym...ale nawet i aulin mi nie pomógł...byłam juz tak zdesperowana że mimo wcześniejszego przeczytania ulotki wyrwałam niemal mojej mamie 2 tabletki...iii...nic.Shadowka pisze:Wtedy przepisali mi doraźnie i tylko tak lek o nazwie aulin.
Ja aulin zawsze w saszetkachShima pisze:Mam dokladnie takie jak ty doswiadczenia z bólem miesiączkowym...ale nawet i aulin mi nie pomógł...byłam juz tak zdesperowana że mimo wcześniejszego przeczytania ulotki wyrwałam niemal mojej mamie 2 tabletki...iii...nic.
a ja lece i sie zwijam.no ale cale szczescie ,bardzo rzadko mam taki stan.a ja sobie z bólem radzę po prostu głęboko oddychając