jak tylko dostane weka, zaraz ślę oba zamówieniaTubisia pisze:Kcę oba

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
jak tylko dostane weka, zaraz ślę oba zamówieniaTubisia pisze:Kcę oba
batem ichTubisia pisze:Kurde polscy listonosze sobie obie paczki przywłaszczą
no no no czasem mnie zadziwiasz oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniuTubisia pisze:Ej no nie wiem co mnie napadło
Bizonik pisze:Wolne do 8 maja yupiii yupiii
nie mogłam w tamtym temacie bo zasady obowiązują, ale pozwoliłam sobie tutaj zacytować Twój wpisNoelia pisze:Pozytyw: Teraz Ci się nie chce, ale jak już się zabierzesz za ten remont, to ze zdwojoną energią i nowymi, kreatywnymi pomysłami
W moim życiu: Za 2 tygodnie dziewiąta rocznica ślubu, co roku wymyślamy coś szalonego i fajnego, a teraz...z tym cholernym colitisem za bardzo nawet się nie da nic zaplanować
no wiecie, a co ja mam powiedzieć ?Pandziaak pisze:Noelia napisał(a):W moim życiu: Za 2 tygodnie dziewiąta rocznica ślubu, co roku wymyślamy coś szalonego i fajnego, a teraz...z tym cholernym colitisem za bardzo nawet się nie da nic zaplanować ....
nie mogłam w tamtym temacie bo zasady obowiązują, ale pozwoliłam sobie tutaj zacytować Twój wpis
czyli 14 maja co za zbieg okoliczności bo moja 17 maja i to w maju na przekór zasadą więc uwierz mi to są najlepsze małżeństwa i rocznice też są takie
My również 17 maja!Pandziaak pisze:czyli 14 maja co za zbieg okoliczności bo moja 17 maja i to w maju na przekór zasadą więc uwierz mi to są najlepsze małżeństwa i rocznice też są takie
Ciekawa dataobyty.z.cu pisze:My śłub wzieliśmy 31 grudnia
Jasne, to najważniejsze.obyty.z.cu pisze:Ważne że ciągle razem
ja nie mogę co za zbieg okoliczności, u nas wypadał piątek 2002 roku było ciepło, ja miałam 20 lat mąż 24 lata też wszystko spontanicznie; wszyscy komentowali, że w maju to nie wypada i pecha przynosi, a ja po 15 latach czuję się jak na pierwszej randce;Noelia pisze:My również 17 maja!
przydałaby się, oj bardzoNoelia pisze:Mógłby mieć jeszcze magię uzdrawiania z przewlekłych chorób - przydałaby się
macie dobrze bo ja majówkę miałam przed, ta Holandia to taka dziwna z tymi świętamiNoelia pisze:Jak tam majówka mija, odpoczywacie trochę?
jak romantycznieobyty.z.cu pisze:My śłub wzieliśmy 31 grudnia...ma to swoje zalety, nie da się zapomnieć
Będziemy razem świętować niedługoPandziaak pisze:ja nie mogę co za zbieg okoliczności
U nas również było cieplutko i słonecznie, trafiliśmy na typowo letnią pogodęPandziaak pisze:u nas wypadał piątek 2002 roku było ciepło
Mamy identycznie, sami tak mówimy o tym nawet - że jak na pierwszych randkachPandziaak pisze:a ja po 15 latach czuję się jak na pierwszej randce
Fakt, te majówkowe dni wolne to polskie święta przecież.Pandziaak pisze:macie dobrze bo ja majówkę miałam przed, ta Holandia to taka dziwna z tymi świętami
także dzisiaj full time praca