Fakt czy mit
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Baby
- Moderator
- Choroba: mikroskopowe zap. j.
- województwo: mazowieckie
Re: Fakt czy mit
Kobiety są gorszymi kierowcami - nie odróżniają kierunków
- MIT!

,,Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie." Gandhi
,,Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi - zrób sobie z nich tratwę."
,,Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi - zrób sobie z nich tratwę."
- Robertos
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
z tymi kierunkami to bywa różnie....
moja Luba nie rozróżnia jak się mówi prawo - lewo, trzeba pokazywać ręką gdzie ma skręcić, ale fakt jest dobrym kierowcą
moja Luba nie rozróżnia jak się mówi prawo - lewo, trzeba pokazywać ręką gdzie ma skręcić, ale fakt jest dobrym kierowcą

Coś się kończy, coś się zaczyna...
--------------------------------------------
Operacja 17.XII.2013:
usunięcie przetoki jelitowo-pępkowej oraz jelita grubego od zastawki aż po zagięcie wątrobowe...
Leki
pentasa 2x2, azatiopryna 1,5 , pantopraz, tardyferon fol, wit. pp, multilac
--------------------------------------------
Operacja 17.XII.2013:
usunięcie przetoki jelitowo-pępkowej oraz jelita grubego od zastawki aż po zagięcie wątrobowe...
Leki
pentasa 2x2, azatiopryna 1,5 , pantopraz, tardyferon fol, wit. pp, multilac
- ulka1986
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
Ha ha ha ja też nie odróżniam kierunków, nawet przy egzaminie na prawo jazdy strzeliłam gafe, instruktor mówi przy skrzyżowaniu skrec w lewo, a ja oczywiscie pojechalam w prawo
Ale facet był na tyle wyrozumiały i stwierdził że jak będę sama jeździć to będę wiedziała gdzie chcę jechać i nie wpłynęło to na wynik egzaminu i zdalam ( za pierwszym razem)
A i kerowca jestem podobno dorym
Kobiety lepiej gotują - mit, najlepszym kucharzem świata jest mężczyzna, a kuchnia mojego szwagra sprawia że odplywam...

A i kerowca jestem podobno dorym

Kobiety lepiej gotują - mit, najlepszym kucharzem świata jest mężczyzna, a kuchnia mojego szwagra sprawia że odplywam...
sulfalazin en 2x2tab, ortanol w razie potrzeby,folio,tran,wit b kompleks,pentasa2x1gr(czopki) wymienne na salofalk 4g/60 ml(wlewka na noc)
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"
Bądź takim typem człowieka,że gdy rano wstajesz, twoja stopa dotyka podłogi, diabeł w piekle mówi "O k... wstał"