zaranin napisał/a:
Lepiej nie edytować starych postów, bo wtedy osoby śledzące wątek nie dostają powiadomień o nowym poście. Przy odpowiadaniu samej sobie zaznacz opcję "Nie łącz tego postu" pod polem do wpisywania tekstu odpowiedzi.
Piwo dla tego Pana
maggie0278, rób tak, jak pisze zaranin, bo inaczej nie widać, że napisałaś coś nowego. I krótka instrukcja: viewtopic.php?t=6604

Blondynką nie jestem ale pisząc przeważnie posty z mojej małej popierdółki jaką jest HTC Desire nie zauważyłam takiej opcji.
Poprawię się

też o tym słyszałam i mam dużo opakowań tego w tabletkach bo był to dodatek jako gratis do Dicofloru i postępuję w ten sposób, że rozpuszczam zawartość dwóch kapsułek w szklance wody i dodatkowo każę popić szklanką też wody.Baby pisze: Ciekawostką jest że Dicoman w tabletkach może wywołać skutek odwrotny
U Klaudii zdecydowanie częściej są biegunki, lekarze nie za bardzo chcieli włączyć błonnik na stałe, tylko stosować dorażnie właśnie Forlax.
to prawda, na oddziale są dzieci , które są Forlaxem czyszczone przed kolo i są to przeważnie maluchy co nie ważą za dużo.Baby pisze: Forlax działa jak Fortrans tylko delikatnie oczywiście.
Jak Klaudii w dany dzień podam Forlax to wypróżnienie na stępuje na drugi dzień a czasami muszę w kolejnym dniu podać kolejną saszetkę bo nic się nie dzieje.
Że brzuch boli od zaparć to wiem....