No ja u Dr. Wypych nigdy nie byłam, ale lerzałam na oddziale w AM i o lekarzach z GUM mam bardzo złe zdanie. Odstawili mi wszystkie leki, gdzie miałam bóle, powiedzieli że nigdy nic nie było i nie będzie, gdzie mam teraz zmiany praktycznie w całym przewodzie pokarmowym i dodatkowo dołowali jak byłam na oddziale. Wykonali tylko jedno badanie i odesłali do domu sugerując psychiatrę.
No to w Warszawie było zupełnie inaczej, wszystkie badania porobili, nic nie sugerowali, że psychiatra, powiedzieli że zrobią badania i będziemy się zastanawiać. No i znalezli przyczyne, a Gdańsk olał sprawę, dlatego mam wielki żal do tych lekarzy z GUM.
A do Sopmedu udałam się własnie bo
stefanmalek, polecał. Chociaż spotkałam się z wieloma negatywnymi opiniami, że tam się pogorszyło, no ale odczekałam 7 miesięcy i doczekałam się wizyty na NFZ. No i niestety w ogóle leków mi nie zapisał doktor, badania krwii, a dodam że nie mam dobrego wyniku w sensie bez odchyleń jest pełno strzałek, nawet nie obejrzał i zbył poprostu

a bardzo liczyłam na tą wizytę bo jednak Warszawa jest daleko, a po leki chciałam tu chodzić. Ale niestety lekarze na NFZ kompletnie olewają człowieka jak nie ma stwierdzone cu albo cd. Wiec ratuje mnie tylko wizyta prywatna, a na miesiac wzdaje 500 zl na leki, przy czym nie pracuje, moi rodzice rowniez tata po zawale, mama po wypadku. Dlatego tak bardzo liczlam na ta wizte na NFZ