Mam nadzieje, ze ktos mi tutaj cos doradzi bo na dzien dzisiejszy jestem miedzy mlotem a kowadlem

Zaczne od tego co biore, a wiec rano claversal micropellets 1,5g a wieczorem przed snem claversal schaum 1g plus dieta. Bylo wszystko OK - czuje sie dobrze, az poszedlem na badanie krwi ponad miesiac temu...
Wszystkie badania wyszly dobre po za watroba. Ponowili mi po miesiacu badanie krwi pod katem watroby i wyniki sie pogorszyly. W srode mialem pobierana krew po raz trzeci i wyniki byly znowu gorsze.
Lekarz rodzinny powiedzial mi ze to jest spowodowane claversal micropellets i ze mam go odstawic i przyjsc ponownie na badanie krwi za tydzien.
Lecz po skontaktowaniu sie telefonicznie z moim proktologiem odradzil mi odstawiac tego lek - tlumaczac, ze nie jest mu znany wplyw claversalu na watrobe ,ze moze to byc spowodowane czyms innym.
na ulotce fakt pisze, ze "mniej niz 1 osoba na 10 000 moze wplynac na zapalenie watroby lub jej prace)
Co mam robic - odstawic ten claversal i zobaczyc jakie beda wyniki za tydzien?Jak rowniez odstawienie tego leku nie wplynie na moje jelita?
Dziekuje za pomoc.