Jezu nie, tylko nie śluz płodny;p
A tak na serio, dzięki za sugestie. Pokombinuję,bo szkoda mi tej Yasmin. Mimo wszystko, dość dobrze ją znoszę.
Tabletki antykoncepcyjne a tycie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- ewkunia
- Doświadczony ❃
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: pomorskie
Re: Tabletki antykoncepcyjne a tycie
Ewkunia; biorę: nic; brałam :Asamax Imuran, Pentasę, Metronizadol, Encorton, Salofalk, Jucolon, wlewki z hydrokortyzonem,..., and many more
ważę 60kg/169cm, mam notorycznie stany podgorączkowe;/ Moje jelita źle znoszą mesalazynę.

ewkunia, zel pieknie zalatwi sprawe
Wiesiolka nie bierz.

-
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: małopolskie
troche nie na temat, ale troche tak
ja mam po ciazy taka suchosc, ze sahara jest wilgotna
pogodzilismy sie z tym i kupujemy sobie zel durexa. Jestesmy z niego z mezem zadowoleni. wczesniej mialam zel z apteki w granatowo bialej tubce ( feminum chyba..) ale on sie nie sprawdzil.

Agula 84 

- ewkunia
- Doświadczony ❃
Podobno żel Play O jest najlepszy - kosztuje 50zł,więc go jeszcze nie testowałam,ale slyszałam wiele dobrego.
Wracając do eksperymentów z tabletkami. Biorę od ok 4 mies Atywię. Najlepsze tabletki jakie miałam: nie przytyłam, mam ochotę na to i owo:D, cykl super(dotychczas miałam po dłuższym stosowania hormonów krwawienia nie tylko w tygodniu odstawienia), miesiączka nadchodzi już w 3dniu po odstawieniu,a nie po 5 ( moje napięcie 'przed' jest więc mniej odczuwalne), nie czuję się nabrzmiała, napuchnięta. Cera piękna:) Jelita nie krzyczą:)
Wracając do eksperymentów z tabletkami. Biorę od ok 4 mies Atywię. Najlepsze tabletki jakie miałam: nie przytyłam, mam ochotę na to i owo:D, cykl super(dotychczas miałam po dłuższym stosowania hormonów krwawienia nie tylko w tygodniu odstawienia), miesiączka nadchodzi już w 3dniu po odstawieniu,a nie po 5 ( moje napięcie 'przed' jest więc mniej odczuwalne), nie czuję się nabrzmiała, napuchnięta. Cera piękna:) Jelita nie krzyczą:)
Ewkunia; biorę: nic; brałam :Asamax Imuran, Pentasę, Metronizadol, Encorton, Salofalk, Jucolon, wlewki z hydrokortyzonem,..., and many more
ważę 60kg/169cm, mam notorycznie stany podgorączkowe;/ Moje jelita źle znoszą mesalazynę.

-
- Znawca ❃❃
- Choroba: CU
- województwo: wielkopolskie
magdalene pisze:ale dostaje się takiego dziwnego uczucia zimna, jakby się człowiek wysmarował czymś miętowym (może ktoś zrozumie o co mi chodzi

- ewkunia
- Doświadczony ❃
Nie polecam Durexa - za to K&Y super. Durex mnie wypalał od środka;p
Wracając do tematu tycia po tabletkach - czy któraś z Was brała Atywię? Jakoś mnie się przytyło po niej;/ Albo od pracy biurowej
Wracając do tematu tycia po tabletkach - czy któraś z Was brała Atywię? Jakoś mnie się przytyło po niej;/ Albo od pracy biurowej

-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: dolnośląskie
Nie brałam Atywii, osobiście mam przekonanie do Levomine i raczej ich nie zmienię. A dalej stosujesz Atywię?
- ewkunia
- Doświadczony ❃
hej, niestety musiałam odstawić, bo mój pcos znów nie był zadowolony z moich tabletek;p przeskoczyłam znowu na yasmin - niestety krwawienie w 2 tyg brania tabletek... mam nadzieję, że to nowe opakowanie tak zrobiło i cykl mi się ureguluje. inny pozytyw: wyraźnie jestem spokojniejsza i mniej spuchnięta