Nea, Zuza, dzieki bardzo za pozytywny komentarz

!

Ja my?le ?e wielu z nas mia3o jaka? weso3? historie w smutnym szpitalu...Dlatego czemu sie ni? nie podzielia z bli1nimi....
W czasie moich pobytów w szpitalu zawsze co? sie dzia3o, albo sami co? kombinowalismy z lud1mi na sali albo przychodzili chopcy z osiedla i wtedy czasami musia3em ich wyrzucaa w3?snorecznie bo nie chcieli wyj?a dopóki siostry im nie dadz? numerów komórek itd. Pamietam jak przysz3o dwóch kolegów ze studiów, jeden zagl?da do sali gdzie 3?cznie ze mn? le?y 6 nieszcze?ników i tak rozgl?da sie naoko3o po czym rzuca na ca3y oddzia3 "O nie, jakbym le?a3 na sali z tymi lud1mi to bym chyba umar3"

Czasami nawet nie musieli wchodzia ma oddzia3, jak ju? s3ysza3em na korytarzu kure albo owce, ewentualnie odg3osy godów bizonów to wiedzia3em ?e mam odwiedziny

Ale najlepsza by3a akcja ze studentami. Spie sobie spokojnie gdzie? ko3o 11, a tu wchodzi lekarz prowadz?cy z jakimi? pannami z medycyny i jedna podchodzi do mojego 3ó?ka druga do takiego dziadka obok. I zaczyna sie gadka (chodzi3o o rozpoznanie choroby), jak sie czuje, gdzie mnie boli, ile jest kupek, jakie kupki (szkoda ?e nie mia3em aparatu cyfrowego) i nagle kole?anka stwierdza ?e musi mnie zbadaa palcem. Je?li chodzi o palce,w szczególno?ci kobiece to ewentualnie móg3bym tolerowaa takie zabawy je?li ja te? móg3bym co? jej palcem zbadaa

czyli co? za co?, natomiast w jedn? strone to se ne da pane Havranek

Dlatego te? szybko zacz?3em my?lea i zaproponowa3em ?e da sobie spokój z tym palcem, a ja jej powiem co mi jest, jak sie to leczy i generalnie wszystko co wiem o Crohnie. Umowa stane3a, pijemy herbate obok sali zabiegowej i nagle szlysze znajomy g3os dziadka "Auuuuua, to boli, gdzie mi pani te palce wtyka

!!!" po czym "Spokojnie ju? koncze" i znowu "Auuuuuuua, pani moje hemoroidy, pani chce mi je wyrwaa

!! Uwierzcie ?e w tym momecie dopicie tych herbat by3o trudnym zadaniem....
Pozdrawiam wszystkich....