Ja ubóstwiam czekolade mleczną milkę truskawkową. Poprawia mi humor

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Bardzo lubię chińskie jedzonkoNatalka pisze:to tak jak po chińsku, 5 smaków na raz
Och boskie! Też próbowałamCatAnn pisze:Kiedyś dawno temu lubiłam jeść tort (b. słodki, z kremem truskawkowym - jeszcze nie byłam chora) z paprykowymi chipsami i słonymi paluszkami... Fajne połączenie
Wiesz czasem sie kończy wMikrusia pisze:Wy to macie jelta zdolne.
ania406 pisze:Milka karmelowa.. Mniam... albo marcepan w gorzkiej czekoladzie.. A do tego parowka z ogorkiem.. Najlepsze polaczenie ;D
Ja wczoraj wieczorem tak samoBartek pisze:Wczoraj wtrąbiłem całą tabliczkę . Wiedziałem, że głupio robię już podczas jedzenia, ale nie mogłem się powstrzymać.
Ja właśnie nie mogę kakaa i lekarz powiedział, że białą mogę, że nie uczula i jest jakby trochę lżejsza od tej kakaowejBeataW pisze:no to przywiozłam - ale nie czekoladowe
czekolada podobno uczula, lekarz kazał powstrzymać się od kakaa przy wysypce
a właśnie - biała czekolada też uczula ?
Natuśka pisze:Ale na czas dzisiejszy zaniechałam spożywanie słodyczy, bo mam zgagę po nich...Nawet bo białej czekoladce
Jesteś okrutnaanulka089 pisze:właśnie sie delektuje Milkammmmm...
Smacznegoanulka089 pisze:...teraz też
Umarła bez czekolady czy umarła gdybyś zjadła czekoladę? ;>Natuśka pisze:Ja bym umarła...![]()
Po jej zjedzeniu oczywiścieCatAnn pisze:Umarła bez czekolady czy umarła gdybyś zjadła czekoladę? ;>