Polskie Towarzystwo Wspierania Osób z NZJ
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Polskie Towarzystwo Wspierania Osób z NZJ
Jestem matka dziecka chorego na CD i od paru lat bezskutecznie staram sie zorganizowaa stowarzyszenie. Jesli ktos jest zainteresowany wspóprac? zapraszam na strone
http://nzj.iimcb.gov.pl/
http://nzj.iimcb.gov.pl/
Re: Polskie Towarzystwo Wspierania Osób z NZJ
Ma3gosiu!
Takie stowarzyszenie osób chorych na Colitis Ulcerosa i chorobe Crohna oraz ich rodzin, przyjació3 i lekarzy juz istnieje i dzia3a w Gdansku. Spotkania odbywaja sie w ka?dy ostatni czwartek miesi?ca o godzinie 17-tej w Domu Kultury na Suchaninie przy ul. Trzy Lipy (przy nowym rondzie).
Takie stowarzyszenie osób chorych na Colitis Ulcerosa i chorobe Crohna oraz ich rodzin, przyjació3 i lekarzy juz istnieje i dzia3a w Gdansku. Spotkania odbywaja sie w ka?dy ostatni czwartek miesi?ca o godzinie 17-tej w Domu Kultury na Suchaninie przy ul. Trzy Lipy (przy nowym rondzie).
Witam! Jestem z Gdanska, ale o spotkaniach Stowarzyszenia nic nie wiedzia3am. Chetnie do3?cze na koniec listopada. Pozdrawiam
- -Ania-
- Admin
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
Szkoda, ?e to tak daleko, chetnie bym do3?czy3a..
Czy na ?l?sku istnieje stowarzyszenie CD?
pozdrawiam
Czy na ?l?sku istnieje stowarzyszenie CD?
pozdrawiam
Stowarzyszenia
No w3a?nie, na ?l?sku te? nie ma takiego stowarzyszenia a przyda3oby sie. Jak co? bedzie, to dajcie znaa, bo szlag mnie trafia z tym choróbskiem.
Pa!
hotwhisky@wp.pl
Pa!
hotwhisky@wp.pl
- -Ania-
- Admin
szlag oj tak tak
precz z crohnem

precz z crohnem

Oj, walcz, walcz-tylko czasami ma sie dosya zastanawiania czy dojdzie sie do sklepu czy tez po drodze trzeba zaatakowaa jakie? krzaki. Jak s? to i tak ni1le 

- -Ania-
- Admin
w3a?nie krzaki... dobrze, ?e u mnie z ekologi? dobrze
i zasadzili tego troche. Teraz zima, bedzie gorzej mo?e uda mi sie dobiec do baru
a walczya bede, dzieki temu forum mam wielu sprzymierzenców, a razem mo?emy wiecej
dzieki Iz i pozdrawiam
Ania

a walczya bede, dzieki temu forum mam wielu sprzymierzenców, a razem mo?emy wiecej

dzieki Iz i pozdrawiam
Ania
- Aleksandra
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- Kontakt:
Stowarzyszenie dla osób z Cu i Cd na ?l?sku!!!
Kochani!
Pytali?cie o stowarzyszenie na ?l?sku wiec powiadamiam Was ?e w3a?nie tworzy sie takie stowarzyszenie chorych na Cu i Cd w Rybniku!
Je?li jeste?cie zainteresowani to bardzo prosze o kontakt na adres: aleksandratront@poczta.onet.pl lub nr telefonu: 501 085 196.
Poszukujemy równie? chetnych do wspó3pracy lekarzy, psychologów lub psychoterapeutów, prawnika oraz wszystkie osoby które mog3yby i chcia3yby nam pomóc!!!
Sponsorzy równie? bardzo mile widziani!
Czekam na Wasze zg3oszenia lub telefony!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Pytali?cie o stowarzyszenie na ?l?sku wiec powiadamiam Was ?e w3a?nie tworzy sie takie stowarzyszenie chorych na Cu i Cd w Rybniku!
Je?li jeste?cie zainteresowani to bardzo prosze o kontakt na adres: aleksandratront@poczta.onet.pl lub nr telefonu: 501 085 196.
Poszukujemy równie? chetnych do wspó3pracy lekarzy, psychologów lub psychoterapeutów, prawnika oraz wszystkie osoby które mog3yby i chcia3yby nam pomóc!!!
Sponsorzy równie? bardzo mile widziani!
Czekam na Wasze zg3oszenia lub telefony!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Choruję ponad 20 lat, tylko jedna remisja:(
Leki: Salofalc 500, Imuran, Budenofalk, Duspatalin, No-spa, Biosotal, Loratan. Pomimo przyjmowania Imuranu ciągle wysoka leukocytoza. Sterydy niewskazane ze względu na kiepskie działanie na mój organizm i nieciekawe efekty uboczne.
Leki: Salofalc 500, Imuran, Budenofalk, Duspatalin, No-spa, Biosotal, Loratan. Pomimo przyjmowania Imuranu ciągle wysoka leukocytoza. Sterydy niewskazane ze względu na kiepskie działanie na mój organizm i nieciekawe efekty uboczne.
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
W POZNANIU JEST STOWARZYSZENIE WSZELKIE PYTANIA PROSZE KIEROWAC NA MEILA PANI PREZES wikebedawska@poczta.onet.pl POZDRAWIAM AGA
Gabi
Stowarzyszenie w Wielkopolscce
Witam! Na terenie Wlkp. dzia3a stowarzyszenie na rzecz osób chorych na CU i LC.
Prosze pisac na adres: wikabednawska@poczta.onet.pl
lub dzwonic na numer: 063-2415785 od pon-sob, od godz 20.00
Wielkopolskie Stowarzyszenie Colitis Ulcerosa i Choroby Le?niowskiego-Crohna
Prosze pisac na adres: wikabednawska@poczta.onet.pl
lub dzwonic na numer: 063-2415785 od pon-sob, od godz 20.00
Wielkopolskie Stowarzyszenie Colitis Ulcerosa i Choroby Le?niowskiego-Crohna