A mia3o bya tak pieknie...
Nie wiem czy pamietacie, ale w styczniu urodzi3am synka i cieszy3am sie, ?e moje cu od po3owy ci??y sie wyciszy3o... no i d*** blada! Wraca i to do?a ostro

Od przesz3o dwóch tygodni znowu to okropne parcie i bieganie do toalety... Niby niewiele ze mnie leci, ale niestety jest to g3ównie rozbryzguj?ca sie krew /sorki za opis, ale musze/. W tym samym czasie mój karmiony piersi? synek przesta3 z kolei sie za3atwiaa jak to mia3o miejsce do tej pory i przychodzi mu to z trudem, a do tego uczuli3 sie na co? okrutnie i jestem zmuszona bya na diecie bezmlecznej i tylko ry?, drób, wieprzowinka i kompocik z jab3ek i tego typu hece... Mo?e ta dieta dla dziecka pomo?e i mi na jelito, ale zastanawia mnie fakt czy nie dochodzi poprostu do odwodnienia bo ja niby nie chudne, ale ma3y ma zatwardzenie, czy to mo?e na skutek alergii czy mo?e ja trace p3yny wiadomo przez co i dlatego m3ody nie ma ich za wiele... choa przybiera i t3usty jest jak p?czek w ma?le... No nie wiem... Nie zamierzam przestaa karmia, ani zacz?a braa prochów /jako? nie wierze w ich neutralno?a dla ma3ego/.
Poczekamy zobaczymy..., a moze macie podobne do?wiadczenia b?d1 te? informacje o podobnej sytuacji?...
A tymczasem przypl?ta3o mi sie zapalenie piersi i biore duomox, po którym jak pamietam te? kiedy? mi sie pogorszy3o cu, ale jak na razie nie jest naszcze?cie gorzej tyle ?e przyje3am dopiero drug? dawke...
Echhh, zas...ne ?ycie.
Ale nie dam sie! Twardym trzeba bya, a nie mietkim!
I tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Was serdecznie
Maja