Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
dats rajt !Pandziaak pisze:ślicznie wygląda fiolet
To jest kryptoreklama PandziaakPandziaak pisze:Bizonik, ślicznie wygląda fiolet![]()
lorema, wczoraj było Święto stąd ta zmiana. Czy wy nie umiecie świętować i wszystko musicie krytykować, ręce przy Was opadają, wiecznie nie zadowoleni z życia ludzie.lorema pisze:Wczoraj, białe krokusy na banerze były pokryte fioletową powłoką, mam nadzieję, że to był błąd techniczny ale jeśli to było zamierzone, to szkoda, że zostało również zmienione dobre i naturalne zdjęcie.
mówisz o sobieJacekx pisze:To jest kryptoreklama Pandziaak
jestem poukładana i konsekwentna bo jeszcze Cię nie skrytykowałamJacekx pisze:którą sama tu na Forum ścigasz i to jest też ... niekonsekwencja
a jesteś osobą jak Cię znam poukładaną.
Chyba, że się mylę![]()
To ja skrytykuję. Proszę nie odbiegać od tematu i bezpodstawnie nie oskarżać moderatorów. Podobno Jacku miałeś sie nie odzywać, a o konsekwencji piszeszPandziaak pisze: Jacekx napisał/a:
którą sama tu na Forum ścigasz i to jest też ... niekonsekwencja
a jesteś osobą jak Cię znam poukładaną.
Chyba, że się mylę
jestem poukładana i konsekwentna bo jeszcze Cię nie skrytykowałam
świetny pomysł. Mi podoba się fiolet ale jeśli dla niektórych forum jest mniej czytelne przez ten kolor to może warto utworzyć dwa style do wyboru i każdy będzie mógł dostosować styl do siebie-Ania- pisze:Myślę że można by zrobić po prostu osobny styl dla tych, którzy chcą mieć fioletowe forum
Ania
nie zachwycam się i nie mam z tym problemu po prostu fioletowy podoba mi się tak jak niebieskilorema pisze:W tym temacie wymieniamy poglądy i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
Pandziaak, Ty się zachwycasz fioletowym kolorem a ja zachwycam się naturalnymi zdjęciami.