a ja widze na liczniku jeszcze 9999madziula pisze:jestem 10000 osoba zagladajaca do tego tematu;)
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
idź na całość... idź na całość... idź na całość...Jolcia pisze:aż by mi się też zachciało tu coś podłączyć - ale troszkę "nieśmiała" jestem

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a ja widze na liczniku jeszcze 9999madziula pisze:jestem 10000 osoba zagladajaca do tego tematu;)
idź na całość... idź na całość... idź na całość...Jolcia pisze:aż by mi się też zachciało tu coś podłączyć - ale troszkę "nieśmiała" jestem
o nie, ale jak wchodzilam tu to bylo 9999, wiec myslalm, ze jak juz wejde, to wzrosnie o 1, a tu sie okazalo, ze jednak nie! bo to 10000 to taka symboliczna liczba i chcialam zaznaczyc, ze to wlasnie ja jestem 10000!tom-as pisze:a ja widze na liczniku jeszcze 9999
He he he , ten szalony wzrokFeniks pisze:Mnie zawstydziło to zdjęcie tom-asa ponad Twoim ranko , ahhh te oczynikt ich nie przebije.
http://crohn.home.pl/forum/viewtopic.php?t=2021to prosze o podpowiedź jak umiescic zdjęcie (może ktoś mi pomoże np. na privie albo mailem tak krok po kroczku bo ja tak srednio znam się na komputerach i internecie )
wybacz, kucnąłemtom-as pisze:drugi od prawej 'klęczysz'Kacper pisze:studniówka też się tu znalazła, ciekawe czy zgadniecie który to ja
w " " napisałem, ale oczywiscie masz racje... przykucnąłeśKacper pisze:wybacz, kucnąłem. do klękania się nie zabieram, jeszcze u "Kruka" nie byłem, a i nie mam przed kim
.
hihi.. trafiłemKacper pisze:faktycznie, to ja.