Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Glupota! Grype trzeba wylezec, a wychodzac narazaja sie na wystapienie powiklankasinp pisze:ale idą do pracy bo bardziej boją się stracic prace idąc na zwolnienie niz ah1n1
no jak ktoś ma zaostrzenie to pewnie tak.Mikrusia pisze:Dzisiaj moja babcia usłyszała w telewizji, że ludzie z chorobą Crohna i Colitis sa w grupie ryzyka
Tez tak myślę.magdalene pisze:Ja sądzę, że oni jako grupę ryzyka biorą wszystkich chorych na choroby przewlekłe.
Właśnie, ja myję ręce co pięć minut, odwracam się do ludzi plecami, nie chodzę zbytnio po sklepach i do różnych publicznych miejsc, ale jak taki jeden się znajdzie to faktycznie po zawodach...Blue pisze:Co z tego, że trzymam się tych wszystkich żelaznych zasad jak trafi się taki kmiot co na mnie nakaszle, bo zasłonić buzię jest za trudno - i po zawodach.
Znowu czuję się gorszym EuropejczykiemCAMPARI34 pisze:moja cała rodzina dostała wczoraj zaproszenia na zaszczepienie się
Wydaje mi się, że Koleżanka trochę przesadza - jeszcze trochę a ludzie zaczną od siebie stronić.Słonko pisze:Właśnie, ja myję ręce co pięć minut, odwracam się do ludzi plecami, nie chodzę zbytnio po sklepach i do różnych publicznych miejsc