Witam!
Zdarzało mi się to od pewnie z 2 lat - mniej więcej raz w miesiącu, czasem może i rzadziej, czułem przez 1-2 sekundy taki rozrywający ból w odbycie. Wczoraj jednak miałem ogólnie gorszy dzień podczas mojego zaostrzenia Crohna i wieczorem miałem z 3h bólów brzucha i dość często w tym czasie pojawiało się to uczucie "rozrywania". Dzisiaj rano nie stwierdziłem tego. Ktoś miał może coś takiego i wie czy warto się tym w ogóle przejmować?
rozrywający ból w odbycie
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- chrzanovy
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Re: rozrywający ból w odbycie
withapain, ciezki temat, a może to jakaś przetoka sie tworzy? a może też nic sorka ale chyba ciężko będzie cos doradzić
Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek mc w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek mc w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
- Maatylda
- Znawca ❃❃
- Choroba: nie ustalono
- województwo: mazowieckie
Re: rozrywający ból w odbycie
miewam od dzieciństwa, jakby mi miało wysadzić kość ogonową..koszmar. kiedyś doprowadzało mnie to do płaczu w trybie instant, nie mogłam wytrzymać tego bólu. często łapał w nocy, nie pozwolił dojść na czas do toalety.
jedyne co wiem w tej 'działce' to tyle, że na pewno nie mam szczeliny.

jedyne co wiem w tej 'działce' to tyle, że na pewno nie mam szczeliny.
Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę!
by Rosomaki i Spółka
by Rosomaki i Spółka