Ilu nas jest

Od miesiąca obserwuję wzmożony ruch na forum,

Jakie są opcje

1. Całym sercem jestem tutaj - wiadomo o co chodzi, nawet jeżeli ma się konto jeszcze gdzieś indziej
2. Jestem obecnie na obydwóch forach - opcja dla tych co czekają, są zdezorientowani, a także dla tych co chcą być tu i tam dla potrzebujących
3. Jestem tu jeszcze, gdyż zakańczam resztę spraw - opcja podobna do poprzedniej, ale dla usera, który już wybrał i obecnie zakańcza jeszcze tu inne sprawy (ma zamiar odejść lub nie, ale zachowa tylko małą aktywność)
4. Myślę o przejściu na NZJforum - takie światełko alarmowe dla OF

5. Mam obu stron dość i obu dziękuję - też chyba jasne, nikt nie lubi wojenek, bo jak wychodzą brudy to zawsze coś jest na rzeczy

6. Inna opcja - nie można zamieścić wszystkich możliwych odpowiedzi, więc jeżeli żadna z powyższych opcji nie odzwierciedla stanu rzeczy to proszę o zaznaczenie tej i ewentualny stosowny komentarz.

1 Wybrać opcję najbardziej odzwierciedlającą stan faktyczny.
2 Napisać ewentualne komentarz, wyjaśnienie swojej decyzji (rzeczowe i bez polemiki)
3 Czekać cierpliwie na zakończenie ankiety.
Proszę o nie odnoszenie się do wypowiedzi innych, aby nie prowadzić tu agitacji, dyskusji bo są na to inne miejsca.
Aby nie zaśmiecać ankiety proszę, aby każdy użytkownik zrobił tylko 1 wpis.

Nie jestem zdezorientowany, na nikogo się nie gniewam, ale nie wiem komu ufać, a prawdy się teraz i tak nie dojdzie, bo i każdy ma swoje racje, które wykorzystuje doraźnie na własny użytek.
Wielokrotnie pisałem, że czas pokaże o co komu chodzi i w tym sensie jest moim i tych uczciwych sprzymierzeńcem.
//scaliłem posty. cordo