Ale sie ciesze

Dziekuje wszystkim którzy trzymali kciuki.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie mam ponieważ Prof.Drews mówił że to bardzo ryzykowne przy sterydach (odstawiłam tydzień przed operacją) i powiedział że się nie podejmie i czeka mnie jeszcze jedna operacja jeśli się zdecyduję.Brawurka pisze:sylunia80, czyli nie masz poucha?
a pytanie w takim razie,jak na oddziale oceniani sa inni lekarze od operacji jelita ?sylunia80 pisze:ale ja chciałam być operowana przez Prof.Drewsa a jego nie było ,gdyby miał mnie operować ktoś inny to operacja miała być w czwartek
Mnie operował właśnie prof. Kościński. Akurat nie miałam za dużego wpływu na to kto mnie będzie operował, bo jak leżałam na gastro i zdecydowali, że leki nic nie dają to zaprosili profesora na konsultację i tak już zostało, że operował mnie także. Co do niego samego to w sumie za dużo nie mogę powiedzieć, bo krótko po operacji szedł na urlop i widziałam go z ras. Ale jak na razie sprawi na mnie wrażenie sympatycznego i kompetentnego, bo na razie (odpukać) wszystko dobrze działasylunia80 pisze:obyty.z.cu
Szczerze powiem że bardzo dobrze oceniany jest Dr.Kościński-zastępca ordynatora Prof.Drewsa.
akurat kiedy ja leżałem był problem z chirurgami bo nikogo nie było,Noire pisze:Mnie operował właśnie prof. Kościński. Akurat nie miałam za dużego wpływu na to kto mnie będzie operował, bo jak leżałam na gastro i zdecydowali, że leki nic nie dają to zaprosili profesora na konsultację i tak już zostało, że operował mnie także.