Patryk pisze:-"Wreszcie moje jelita skręcają razem ze mną"- Robert Kubica

Myślę, że etat za dobre pieniądze w jakiejś firmie reklamowej masz zapewniony

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Patryk pisze:-"Wreszcie moje jelita skręcają razem ze mną"- Robert Kubica
no to juz zalezy od danej osoby ja po tym mam .... wymioty,za to moja siostra wypila to ze smakiemxentrix pisze:uwazam fortrans za nienajgorszy smakowo i efektowo ...
smakosz się znalazłxentrix pisze:Jesli chodzi o smak to tragedii naprawde nie ma , da sie to wypić ....w porównaniu do tego co kiedys piłem to Fortrans był nawet w miare dobry ....to co kiedys mialem to sie szło pożygać ( za przeproszeniem) i musialem pic duzo wiecej ...
uwazam fortrans za nienajgorszy smakowo i efektowo ...
może nie ze smakosz , bo ogólnie to swiństwo , lecz piłem kiedys gorsze specyfiki , po których mi sie na wymioty zbierało. fortrans sie akurat dało wypić w porównaniu do poprzednich swiństwtom-as pisze:smakosz się znalazłxentrix pisze:Jesli chodzi o smak to tragedii naprawde nie ma , da sie to wypić ....w porównaniu do tego co kiedys piłem to Fortrans był nawet w miare dobry ....to co kiedys mialem to sie szło pożygać ( za przeproszeniem) i musialem pic duzo wiecej ...
uwazam fortrans za nienajgorszy smakowo i efektowo ...
a poważnie to super, ze nie miałeś problemów by przebrnąć przez ten proces czyszczenia
i takie wypowiedzi lubię. Jak ktoś się naczyta we wszystkich wypowiedziach że to nie dobre to juz przed spróbowaniem samemu będzie negatywnie nastawiony i będzie robić tragedię dzięki czemu poprzez odpowiednie nastawienie umysłu szansa że mu zasmakuje jest nikła i odruchy wymiotne i w ogóle.taki_jeden pisze:Dziś mam swoje popołudnie z fortransem, po raz pierwszy... No i powiem Wam, że pierwsze wrażenie (spodziewałem się że będzie niedobry), to : "kurczę całkiem smaczne!"