A jak nie to błagam, napiszcie czym można sobie to "przyprawić", żeby TO wypić (ja najprawdopodobniej będę piła fleeta....i też mnie naciąga).

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mi pielęgniarki podpowiedziały, żeby Fortrans zmieszać z sokiem jabłkowym. Gdybym wiedziała to przy pierwszych 2 butelkach byłoby lepiej. Smak z sokiem jabłkowym naprawdę lepszykrolik224 pisze:Czy ktoś próbował rozpuścić preparat przeczyszczający w klarownym soku winogronowym i wypić to.....mam po raz kolejny przygotować się do kolonoskopii i na samą myśl o środku przeczyszczającym a dokładnie fortransie zaczynają zbierać się mi śliny w ustach i zaczyna mnie naciągać....więc pomyślałam sobie że to może będzie jakiś sposób.
A jak nie to błagam, napiszcie czym można sobie to "przyprawić", żeby TO wypić (ja najprawdopodobniej będę piła fleeta....i też mnie naciąga).
Ja od września, kiedy piłam Fortrans, nie piję soku jabłkowegoOrzelek pisze:Jeśli chodzi o Fortrans, to w moim przypadku tylko woda smakowa (najlepiej cytrynowa ) daje radę. Po takiej kuracji przez kilka miesięcy mam taką fazę, że jak widzę w sklepach butelkę takiej wody, to pierwsza myśl brzmi "Fortrans", wskutek czego takowej nie kupuję![]()
Leżąc w szpitalu pacjenci stosowali do rozcieńczenia właśnie sok jabłkowy. Ale robili mieszankę Fortrans + soczek + woda.