Torvik w czystej postaciTorvik pisze:Dziękuję za pobieżną i całkowicie błędną analizę mojej osobowości.
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mania pisze:jak jadę samochodem ze swoim chłopakiem i z jego matką to włanczam głośno radio żeby nie słuchać co ona gada
alcia_al pisze:musi być mięciutki(żeby nam miło było-takie łagodne pieszczenie)
Krzycho pisze:w końcu jakaś rozsądna decyzja adminów
Powinniśmy przeprowadzić ankietę, czy Mikrusia ma je zjeść czy nieMikrusia pisze:jestem zła ... boli mnie brzuch kiedy mam tyyyyyle słodyczy ... prawie nic nie mogę z tego zjeścale chyba i tak zjem ... nie wiem... nie wiem co robic
podblond pisze:Mi zawsze lekarze, asystenci i pielęgniarki mówią, że to nic nie boli, że to przyjemność (???) i nie warto robić znieczulenia.
Mikrusia pisze: OT przypomniało mi się że jak brat szedł do kibla mówi " Idę na posiedzenie narady do sprawy kupki", potem wychodził i ja się go pytam i co ustalili na naradzie "ustalaliśmy jaka powinna być norma w Unii odnośnie długości, wagi, obwodu, smrodu kupy"
ciekawe co tam się wlało?Jędrek pisze:Że niby mam biegunki przez to że podczas kąpieli w wannie nalało mi się coś do środka i potem stolec jest luźny przez tą wodę??
Patryśka pisze:jelito sie musi napracowac zeby wchlonac takiego olbrzyma
HmmmmMajka_Cz pisze:Sama się nie dawno zarejstrowałam i znalazłam tam sporo znajomych, swoją klasę z którą w zadzie kontaktu nie miałam też
stało się ... Torvik blefuje ... a owca ma racje ... uczcijmy to minutą ciszy xDZenobius pisze:Wiec generalnie magdalene ma racje a Torvik blefuje
wesołego jajka i takie tam..
Zapamiętać nie iść do krakowskich dentystów_Emi_ pisze:Dzisiaj dentystaTo bedzie krakowska masakra narzędziami dentystycznymi
Jak dobrze ,że faceci nie mają tego problemu... My rodzimy się już z makijażem permamentnym
hehemagdalene pisze:Torvik napisał/a:
Ja jakiś dziwny jestem
A jaki spostrzegawczy....
Mikrusia pisze:że się tak wtrące, owca ma racje..
Mikrusia pisze:Jak już owca pisała..
Mikrusia pisze:Owca już pisała, że..