Mol pisze:Rozwin mysl prosze.exa pisze:ojojoj![]()

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mol pisze:Rozwin mysl prosze.exa pisze:ojojoj![]()
Czyli inaczej Bóg wyjechał w interesachMikrusia pisze:Rozwalił mnie Torvikdeizm: Bóg jest, stworzył świat, i od tego czasu jest na urlopie.
Powalił mnie sarkazm EdytyEdyta83 pisze:Cytat:
Tak, ale ten który świadomie postępuje niezgodnie z nakazami lub zakazami wiary i twierdzi, że jest wierzący nie jest żadnym katolikiem tylko hipokrytą.
Dziękuję Torviku wreszcie wiem kim jestem po prostu hipokrytą, a myślałam, że katoliczką
Zenobius pisze:Gdybym byl Bogiem, to bym sie cieszyl
Edyta83 pisze:srebrne usta mnie przesladują chyba najlepiej będzie jak pójdę spać i nie rozumiem co w tym co piszę jest takiego śmiesznego
trovik idz do sasiada i niech ci pstryknie z cyfrowki
Mamcia pisze:Ilusiu nie jestem żadną Mamuśką i dla nikogo nie będą. Chyba, że ktoś chce zarobić w mo...ę.
moja wypowiedź poszła w ruchZenobius pisze:Fakt, nawet autentyczny
Ja mam dziś III scene aktu I sztuki pt "Dentysta Sadysta" >.<''
no i nadszedł ten dzień znalazłam cośFeniks pisze:Bóg się nikogo nie pozbywa, to nie jego działka
Nie wiem ja nie noszę szkolnych mundurków tylko te pielęgniarskiesylwusia4114 pisze:uznałam, że to jest baaaaaaaardzo śmieszne, tlyko nie wiem, dla kogo - dla tych, co się uczą czy dla tych, co się nie ucząShadowka pisze:Minister się zmienił ale mundurki nosić trzeba, to tak na pocieszenie
Zenobius pisze:jak juz robic anala to porzadnie![]()