Mialam na mysli tom-asalucypah pisze:nie mam powodu jeszcze z nimi walczyc

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mialam na mysli tom-asalucypah pisze:nie mam powodu jeszcze z nimi walczyc
sorki male niezrozumieniePatryśka pisze:Mialam na mysli tom-asa
no to pogadamy o tym jutro jak zmienisz zdanieTorvik pisze:Z tym też się zgadzam. Dzisiaj jestem ugodowo nastawiony
Widzicie a tak wszyscy narzekaja ze skomplikowane ze cos tam...ktos musi bycFeniks pisze:Kobiety jakie są , takie są , ja tam bym nic nie zmieniał
lucypah a ty jakie masz zdanie na temat plci pieknej hm??lucypah pisze:no to pogadamy o tym jutro jak zmienisz zdanie
a co to facet moze myslec o kobietach to juz sobie sama zinterpretuj, pomysl i mi powiedz to zobaczymy czy sie zgadzaPatryśka pisze:lucypah a ty jakie masz zdanie na temat plci pieknej hm??
no trudno sie z tym nie zgodzicPatryśka pisze:No ja mysle ze facet nie moglby zyc bez kobiety no popatrz tak obiektywnie co byscie bez nas zrobili...
nie wiem, nie wiem, byc moze...........Torvik pisze:Nie mam zwyczaju zmieniać zdania tylko dlatego, że minął dzień. To, że jestem ugodowo nastawiony powoduje, że nie komentuję tego z czym się nie zgadzam.
myslalem ze ona tak napisze a ty ja tu wyreczylesTorvik pisze:Facet o kobietach może myśleć absolutnie wszystko, w zależności od swoich doświadczeń, przekonań, orientacji seksualnej i wielu innych rzeczy.
Nie napisalabym tak bo jakze mozna myslec o kobietach w negatywny sposob??myslalem ze ona tak napisze a ty ja tu wyreczyles
przepraszam czy cos tu bylo negatywnego o was- raczej to o nas bylo- przeczytaj dokladnie( tylko domysly to tu sa otwarte....i to bardzo ale nic wiecej)Patryśka pisze:Nie napisalabym tak bo jakze mozna myslec o kobietach w negatywny sposob??
no to argument jak w pape strzelilTorvik pisze:Wystarczy, że faceta wszystkie kobiety z którymi się spotykał zdradzały go, a on się o tym dowiedział. Wtedy on myśli, że wszystkie kobiety to
No ja nie mowie ze bylo ale tak uprzedzilam jakby czasem ktos chcial cos rzeclucypah pisze:przepraszam czy cos tu bylo negatywnego o was- raczej to o nas bylo- przeczytaj dokladnie( tylko domysly to tu sa otwarte....i to bardzo ale nic wiecej)
To macie zupelnie tak jak myTorvik pisze:Wystarczy, że faceta wszystkie kobiety z którymi się spotykał zdradzały go, a on się o tym dowiedział. Wtedy on myśli, że wszystkie kobiety to
no to wszystko okPatryśka pisze:No ja nie mowie ze bylo ale tak uprzedzilam jakby czasem ktos chcial cos rzec
ale kto kogo wykorzystuje hePatryśka pisze:To macie zupelnie tak jak my