Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Ja mysle ze tak..sama mialam..nie jakis straszny ale bylluke6p pisze:Czy to po Encortonie![]()
![]()
Prawdopodobnie po Encortonie. Ja miałem straszny trądzik, który o dziwo po sterydach jak za dodknięciem różdżki znikł. Dodatkowo dochodziły plecy, na których także miałem duże problemy skórne...luke6p pisze:Mam straszny trądzik na twarzy. Czy to po EncortonieNigdy nie miałem. Może czasami jakieś drobne pryszcze. Ale odkąd zacząłem brać Encorton po 2 miesiącach brania pojawiił sie trądzik. Czy to po Encortonie
![]()
Hejnatala09 pisze:Mam pytanie ile mogą trwać bole mięsni przy schodzeniu z encortonu ? i czy trwaja one tez wtedy jak go sie wcale nie bierze ? tzn. po calkowitym odstawieniu ?
Tak ma być. Mi też się wydawało, że mało jem. Gdy biorę Encorton to napychałem sie jak świnka. A teraz połykam 10 mg to już jem normalnie. I mam energie i siłe do pracy.Mikrusia pisze:Mam pytanie od tygodnia nie zazywam już encortonu i czy mozliwe jest tak nagle stracic apetyt ?,wszystko jem o połowe mniej i jem na siłę... straciłam prawie apetyt...