M jak miłość
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: nie ustalono
Re: M jak miłość
Nie 3udzmy sie oni to przecie? nagrywaj? z kilkumiesiecznym wyprzedzeniem, tak?e bierz?ce interwencje widzównic nie mog? zmienia tre?ci serialu.
- Czy mo?e bya gorzej.
- Nie, bo gdyby mog3o to by ju? by3o.
- Nie, bo gdyby mog3o to by ju? by3o.
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Obejrza3am wczoraj w nocy zaleg3e odcinki i wszystko wskazuje na to, ?e w?tek bedzie sie rozwija3. Natalka moim zdaniem zostanie adoptowana i pozostanie w serialu. Mo?e jakos wykorzystaa to do nag3o?nienia sprawy CD, a tym samym nzj w prasie?
Co o tym my?licie?
Mamcia
Co o tym my?licie?
Mamcia
Slyszalam od Lawendy i przeczytalam na stronach internetowych serialu, ze Natalka ma zaostrzenie. Wyglada na to, ze znowu scenariusz nie trzyma sie kupy. Poniewaz nie mam dostepu do polskiej telewizji prosze, aby ktos w szczegolach opisal co sie stalo?. Mam nadzieje, ze w poniedzialek, jak mnie nie dorwie jet-lag, obejrze kolejny odcinek.
Czekam na opis i komentarze.
Mamcia[/list]
Czekam na opis i komentarze.
Mamcia[/list]
- Balconik
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- Kontakt:
No juz tak ich nie krytykujcie.
CO prawda ogladalem ten odcinek z doskoku (walczac z kolami zimowymi i przegladajac autko w poniedzialek wieczorem), ale lekarz powiedzial, ze to nie musialo byc mleko, ale moglo...
Z drugiej strony ciekaw jestem z kim oni konsultuja takie watki, bo moze jakis pracownik planu slyszal o osobie chorej na CD i przekazal scenarzystom a oni opierajac sie na informacjach od osoby najmniej zwiazanej z tematem wpletli taki oto watek.
Woda na mlyn uczestnikow forum
)
CO prawda ogladalem ten odcinek z doskoku (walczac z kolami zimowymi i przegladajac autko w poniedzialek wieczorem), ale lekarz powiedzial, ze to nie musialo byc mleko, ale moglo...
Z drugiej strony ciekaw jestem z kim oni konsultuja takie watki, bo moze jakis pracownik planu slyszal o osobie chorej na CD i przekazal scenarzystom a oni opierajac sie na informacjach od osoby najmniej zwiazanej z tematem wpletli taki oto watek.
Woda na mlyn uczestnikow forum

precz z CU ! ! !
- Balconik
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Dobrze, juz dobrze... nie krzycz tak na mnie 
Fakt, ze chyba nie maja pojecia nt. choroby jaka wprowadzili do serialu.
Zdarza sie...

Fakt, ze chyba nie maja pojecia nt. choroby jaka wprowadzili do serialu.
Zdarza sie...
precz z CU ! ! !
-
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
.....bo jak ruskie pierogi z garnuchem śmietany Natalka wpierniczyła to jej się nic nie stało, a tutaj szklanka mleka....... i OIOMzosia pisze:no ale powinni się starać być w miarę rzetelni i nie pokazywac bzdur

zawsze mozemy o tym poGGadac...
GG 3141303
GG 3141303
- Shima
- Doświadczony ❃
- Choroba: CD
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Otóż to!!!!!I świeżutkie owoce też konsumowała..... 

Zawsze służę rozmową [you] 
Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173

Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
No też bym wolała, żeby mówili prawdę, ale spotkałam się już z takimi bzdurami wypowiadanymi (albo przemilczanymi) przez różnych lekarzy pierwszego kontaktu na temat nzj, że te "lekkie nieścisłości" wcale mnie nie dziwią.
CU, j-pouch
-
- Specjalista od Spraw medycznych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A kto zabronił konsumcji świerzutkich owoców. Moja od wczoraj ma faze mandarynkową. Odmitologizujcie dietę. Nie ma zakazu jedzenia owoców.
A ze bzdur w serialu jest sporo to inna sprawa.
Mamcia
A ze bzdur w serialu jest sporo to inna sprawa.
Mamcia
- ranka
- Mistrzunio ❃❃❃
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
ciekawe czy ktos widzial jak w pewnym serialu czyli "na dobre i na zle"reanimowali pacjenta na łóżku sprezynowym
to jest dpiero kawał