PRZYJAŹŃ DAMSKO-MĘSKA :)
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Ania16
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: PRZYJAŹŃ DAMSKO-MĘSKA :)
taka przyjazn moze istniec tylko wtedy, kiedy obie osoby nie sa zainteresowane soba jako chlopak dziewczyna i dziewczyna chlopakiem, w innym przypadku nie ma przyjazni.. nie moze byc.. ot tak po prostu.. juz tyle razy sie przekonalam o tym;)
-
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
nie ma przyjazni damsko-meskich....chyba ze facet jest gejem...
..wtedy jest super przyjazn..

choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
-
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
coś Wam zdradzę, Kochani. Przyjaźń damsko-męska jest możliwa, ale po miłości, a nie przed.
czasowa kolostomia - 22.12.06-29.03.07, 8.05.07-23.01.08
-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- Kontakt:
Moje najlepsze przyjaźnie z mężczyznami to te poprzedzone wyznaniem "wielkiego " uczucia prze z nich w stosunku do mnie. Niestety nie potrafiłam odwzajemnić tego uczucia a szczera rozmowa i wyjaśnienie sobie pewnych rzeczy pozwoliło nam dojść do tego że są inne rzeczy które możemy dzielić ze sobą - PRZYJAŹŃ.
To moje zdanie na temat tego co mnie z nimi teraz łączy oczywiście nie wiem jak panowie - moi przyjaciele zapatrują sie na temat przyjaźni ze mną, ale zawsze mogę na nich liczyć i to jest najważniejsze...
Tak sądzę...
Ata
To moje zdanie na temat tego co mnie z nimi teraz łączy oczywiście nie wiem jak panowie - moi przyjaciele zapatrują sie na temat przyjaźni ze mną, ale zawsze mogę na nich liczyć i to jest najważniejsze...
Tak sądzę...

Ata
- Patryśka
- Doświadczony ❃
- województwo: małopolskie
Oj exa uwierz mi ze saexa pisze:nie ma przyjazni damsko-meskich....chyba ze facet jest gejem.....wtedy jest super przyjazn..

-
- Doświadczony ❃
fakt...w sumie co ja tam wiem o zyciu... 

choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
- Shima
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Oj..exa,exa...ja mysle ze "troche" wiesz. 

Zawsze służę rozmową [you] 
Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173

Choroba:CD, astma, alergia, łuszczyca, ginekologiczne powikłania w trakcie leczenia immunosupresyjnego, podobno przebyta gruźlica jelit Stan:Lewostronna hemikolektomia,resekcja zwężenia w miejscu zespolenia i jeszcze dodatkowych kawałków jelit, zaostrzenie Leki:asamax3x1000mg,helicid2x1, metotreksat i parę innych paskudztw Waga/wzrost 99/173
-
- Doświadczony ❃
Shima.....ciagle za malo..jak widac....ale dzieki za wiare w ma skromna osobe 

- Patryśka
- Doświadczony ❃
exa ja nie twierdzilam ze ty malo wiesz o zyciu bo tak wnioskuje z twoich wypowiedzi..Byc moze jestes taka osoba ktora nie zetknela sie z takimi przyjazniami.To wszystkociagle za malo..jak widac....ale dzieki za wiare w ma skromna osobe

-
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Według mnie nie ma takowej przyjaźni. Byłam kiedyś w takim przyjacielskim kontakcie z meżczyzną (przynajmniej mnie sie tak wydawało). Z mojej strony była to ogromna sympatia ale nie miłosc i byłam długo przekonana że z jego strony dociera do mnie to samo. Było jednak inaczej. Po roku wyznał mi miłośc mimo, ze bylam z kims innym. Od tego czasu cos zaczeło sie psuc. On poszukiwał kogos ale jego kolejne dziewczyny były zazdrosne o mnie, mój partner zaczął podejrzewac ze mój przyjaciel cos do mnie czuje i tak zaczelismy sie oddalac. Dzis juz nawet nie mailujemy on sie wyprowadził 100 km od mojego miasta i tak jest chyba lepiej... 

- Patryśka
- Doświadczony ❃
Hm ja mysle ze to zalezy od danego charakteru...I od tego czego tak naprawde szuka ten chlopak czy ta dziewczyna..Ja mysle a nawet jestem przykladem ze taka przyjazn istnieje.Ale to moje zdanie...
- Agata17
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
ja tam nie wiem czy taka przyjazn istnieje, to zalezy, ludzie sa rozni i nie mozemy wszystkich wrzucic do jednego worka. jedni moga miec przyjaciela odmiennej plci inni od razu sie zakochuja. to jest raczej taki sliski temat na ktory nie ma jednoznacznej odpowiedzi. bo tak samo jak ludzie sa rozni tak rozne sa odpowiedzi na pytania zwiazane z nimi.
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: opolskie
Nie wierze w przyjaźń K i M. Może tak się zdażyć, że w całej tej przyjaźni, zrozumieniu zakochają się w sobie nawet po wielu latach przyjacielskich stosunków.
Ja straciłam przyjaciela własnie w taki sposób.Traktowałam go jak brata, nawet nie potrafie odpowiedzieć jak mogło to się zmienić.Dziś nie jesteśmy nawet kolegami.
Ale mam przyjaciółkę i dobrze że jest.
Ja straciłam przyjaciela własnie w taki sposób.Traktowałam go jak brata, nawet nie potrafie odpowiedzieć jak mogło to się zmienić.Dziś nie jesteśmy nawet kolegami.
Ale mam przyjaciółkę i dobrze że jest.
Aniijjaa
- Patryśka
- Doświadczony ❃
Ja wlasnie uwazam tak samo. Na poczatku sie ydaje ze to przyjazn ale po jakims czasie i tak przeradza sie w cos wiecej przynajmniej ja mam takie doswiadczenia.