- na pewno nie wszyscy faceci mają dzieci, głowa do góry, znajdziesz odpowiedniego mężczyznę.leila pisze: szukam osoby bezdzietnej
Mamy wiosnę, jest coraz cieplej,wszystko ostro budzi się do życia, także uczucia

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- na pewno nie wszyscy faceci mają dzieci, głowa do góry, znajdziesz odpowiedniego mężczyznę.leila pisze: szukam osoby bezdzietnej
- a ja wręcz przeciwnie, wole dziewczynę bez makijażu, w dżinsach,w sportowych butach , tak aby była naturalna i na luzie. I może być gadułąewkunia pisze: ktory uznawał tylko laski w makijażu i na szpilkach w rurkach;
toż to wypisz wymaluj jaPiciu pisze:dziewczynę bez makijażu, w dżinsach,w sportowych butach , tak aby była naturalna i na luzie. I może być gadułą, ale mówiła ze sensem
i to są święte słowa, szkoda tylko, że najpierw trzeba samemu się o tym przekonać na własnej skórze, zamiast nauczyć na czyichś błędachexa pisze:czasem lepiej być samemu niż psuć sobie zdrowie z nieodpowiednim człowiekiem:)
- dokładnie tak.exa pisze:czasem lepiej być samemu niż psuć sobie zdrowie z nieodpowiednim człowiekiem:)
dokładnie w tym rzecz....kompleksy zawsze jakieś mamy, każdy ma.....ale z samych kompleksów się nie składamy.....mamy również jakieś zalety i trzeba na nich się skupiać bardziej!Natalka pisze:czasem myślę, że mam jakiś zaburzony obraz siebie.
cenił zalety i uwielbiał wady....ewkunia pisze:Nie szukam kogoś, kto będzie mnie cenił za te pozytywne aspekty ,ale właśnie uwielbiał moje wady:) Może to górnolotne,ale cóż.
Rozne rzeczy w zyciu widzialemelwirka pisze:Zenobius, wiesz tak od razu idę ,,hej jestem Ewa mam crohna polega to na tym że często chodzę do kibla , chcesz mnie czy nie ''![]()