Ja ostatnio wypilem pol szklanki piwa i bez reakcji, wiec zakladam, ze jak moj stan jeszcze sie polepszy, to bede mogl sobie np. w wakacje piwko dziennie wypic. Czy ktoz z chorych na CU prowadzil takie badania?

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
raczej nieJarekSeeker pisze:Czy zauwazyliscie jakaz zaleznosc miedzy szkodliwym wplywem piwa a jego marka?
Był taki czas, ze prowadziłem takie badania na sobie. Wyglądało to mniej więcej tak.JarekSeeker pisze:a ostatnio wypilem pol szklanki piwa i bez reakcji, wiec zakladam, ze jak moj stan jeszcze sie polepszy, to bede mogl sobie np. w wakacje piwko dziennie wypic. Czy ktoz z chorych na CU prowadzil takie badania?
...i jeszcze wiele innych mniej lub bardziej istotnych czynników...Zenobius pisze:Aha! No i oczywiscie duzy wplyw na to moze miec z kim sie pije, jak sie pije, i jaka jest atmosfera picia!
propozycja interesująca a i inicjatywa szczytnaZenobius pisze:Kurcze, po glebszym zastanowieniu trudno stworzyc jakies wspolne miarodajne testy - stworzyc znaczniki ktore potem bedzie mozna badacAczkolwiek, jezeli ktos ma ochote na wspolne testowanie, to jestem otwarty na propozycje
![]()