Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
no właśnie dlatego w takich problemach to trudno coś doradzić czy polecić, bo na jednego działa na innego niemoldero pisze:masci Benzacne z tym, ze z mniejsza dawka. Ona mi w ogole nie pomaga
Chyba masz racjęNatalka pisze:no właśnie dlatego w takich problemach to trudno coś doradzić czy polecić, bo na jednego działa na innego niemoldero pisze:masci Benzacne z tym, ze z mniejsza dawka. Ona mi w ogole nie pomaga![]()
ja Ci radzę po prostu poczekać 2-3 tyg od ostatniej dawki Metypredu i wtedy do dermy jak się nie będzie poprawiać.
to nie opowiadaj, nie musiszmoldero pisze:a ja nienawidzę opowiadać o moim choróbsku
ma jakiś tam wpływ, ale raczej nie naświetlanie tylko bardziej poprawa nastroju której doświadczamy po solarceAgata K. pisze:A może takie naswietlanie też ma pewien wpływ na nasze choroby jelitowe....
No to ja mam odwrotnie - bardzo jasne blekitne oczy i super kontrastuja z opaleniznauwazam ze trzeba wydobywac pewne swoje walory i ja to robie czyli chodzi mi konkretnie o kolor oczu -ja mam ciemne i bardzo mi sie podoba jak kontrastuja z blada skora.