sos czosnkowy
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- Iuppiter
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Re: sos czosnkowy
mój sos czosnkowy majonez + śmietana (lub jogurt ) wyciskam czosnek dodaje pieprz i sól oraz zioła prowansalskie 

- maggie0278
- Mistrzunio ❃❃❃
- Choroba: CU u rodzica
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
mi sosik czosnkowy nie szkodzi, ale gdy moje dziecko troszkę podjadło to jazda była na maxa
. Ból brzucha, bieganie do w.c i śluz. Jest to ewidentnie po czosnku, ponieważ jak zje troszkę samego majonezu (np. do jajeczka) lub jogurtu to nic jej nie jest.
Kiedyś Misia napisała, że od sosu czosnkowego flaki wybuchają ( jak na złość nie mogę znależć tej wypowiedzi ) i dużo prawdy w tym jest...

Kiedyś Misia napisała, że od sosu czosnkowego flaki wybuchają ( jak na złość nie mogę znależć tej wypowiedzi ) i dużo prawdy w tym jest...
Aktualnie : Pentasa 1x2gr, Imuran obniżono do 50mg z uwagi na podwyższony poziom thioguaniny, Biopron 9 2x1, Omega-3, Calperos+Vit.D3
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły
Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji
Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
Czopki Salofalk, wlewy z Pentasy, wlewy z Corhydronu, Budenofalk Foam, Cyklosporyna -leki, które w ogóle nie pomogły

Włączono Infliksymab, który nie zaindukował remisji

Humira od września 2012r do maja 2013. REMISJA!
dodatkowo Astma Oskrzelowa (Alvesco, Zafiron, Ventolin)
- Niki
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
... Czosnek należy do naturalnych antybiotyków, w walce z którym w warunkach laboratoryjnych żadne pasożyty nie mają szans na przeżycie. Jest silnym lekiem stworzonym przez naturę i jak z każdym lekiem powinniśmy postępować ostrożnie
stosując według ściśle określonej dawki...
Przytoczone fragmenty pochodzą z książki Michała Tombaka "Czy można żyć 150 lat?".
http://www.candida.peet.pl/index14.php
stosując według ściśle określonej dawki...
Przytoczone fragmenty pochodzą z książki Michała Tombaka "Czy można żyć 150 lat?".
http://www.candida.peet.pl/index14.php
Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi