....a jak tak dalej pójdzie, zabraknie stron kalendarza ?! może album?

czy drogie zielone, mogą coś zrobić z tą terapikselową fotografią? jestem na tej stronce juz 10 min. i nadal sie ściąga

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tom-as Wszystko w porządku. Głosowanie aktualne. Decyzja o głosowaniu tylko w kategorii Krajobrazy została podjęta po analizie zgromadzonych materiałów. A wynika z następujących przesłanek:tom-as pisze:stop stop
brakuje zdjęć z jednego z folderów - zbliżenia
1. osoby są właściwie nierozpoznawalne. nie widać ich twarzymagdalene pisze:maj (trzeba ustalić czy możemy zamieścić to zdjęcie bez wiedzy osób na nim się znajdujących)
Zgoda na rozpowszechnianie wizerunku nie jest potrzebna w przypadku, gdy mamy do czynienia z osobą "stanowiącą jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza".
Ja też się nie mogę doczekaćelwirka pisze:już nie mogę się doczekać , na ten kalendarz
zgadza sie to świetne zdjecie na luty ...Marky pisze: luty - dlatego, że to ja posiadam "prawa autorskie" do zdjęcia które wygrało, proponuję by miejsce w kalendarzu odstąpić zdjęciu, które zostało pokrzywdzone. Gdyż pomimo tego, że było prawidłowo zgłoszone do konkursu, przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności zostało pominięte przy głosowaniu. Będę o to pytał autorów innych kandydatów w tej kategorii
Obrazek
i to jest chyba dobre podejscie !Niszka pisze:Twoje zdjęcie na ten miesiąc jest naprawdę śliczne, to ono wygrało
i zasługuje na to, by się tam znalazło
I to bardzo udanąMarky pisze:Osobiście bardzo mi się podoba i myślę, że nasz forumowy wybór stanowi całkiem udaną kompozycję