Toaleta.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- cebann
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CU
- województwo: podlaskie
Toaleta.
Witam . Mam pytanie czy miał ktoś tak z was że z rana od czasu wstania chodzi do toalety ze 3 razy i jest to normalna forma stolca , a później cały dzień luzu ? Tzn nie gania ? Bo zastanawiam się od czego to może się brać bo przecież przez sen nie jem ,a mimo to z rana niestety mam tak że chodzę max 1-3 do 

Chory czy nie walczyć trzeba zawsze ! Kiedyś jeszcze wstanę na nogi i pokaże że się da !
- kaskaaa1502
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: CD
- województwo: podkarpackie
Re: Toaleta.
ja często tak mam, ze rano stolec normalny, a póżniej lużniejszy... czasami na odwrót... mówiłam o tym lekarzowi, ale nie kazał zbytnio sie przejmować. mam obserwowac i byc może znajde przyczyne w tym co jem... nie mam biegunek,brzuch nie boli, wyniki okej wiec nie wpadam w paranoje...
A jak się przewrócę, to się podniosę. A jak się nie podniosę to sobie poleżę i ...uj 

- kalatos
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Przez noc po prostu podczas snu się formuje 

- patkaas
- Koordynator
- Kontakt:
U mnie to norma, że rano chodzę nieraz i 2-3 razy, a w ciągu dnia luz. Wydaje mi się, że przez noc przetrawi się to co zjedliśmy za dnia, no i później rano czas na wypróżnienie. Mówiąc to dietetykowi nie widziała w tym nic niezwykłego. Aha, no i te 3 razy to nie jest tragedia, jak się wcześniej ganiało 10 i więcej, więc nie ma co narzekać.
Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
Oddział Podkarpacki zaprasza na grupę wsparcia Brygada-J w każdy ostatni wtorek miesiąca w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim nr 2 w Rzeszowie
- cebann
- Początkujący ✽✽
- województwo: podlaskie
No tak nie ma co wpadać od razu w panikę lecz wiadomo chciało by się żeby tego nie było . Myślałem że to coś niedobrego więc wolałem zapytać tutaj niż się zamartwiać na zapas .
Chory czy nie walczyć trzeba zawsze ! Kiedyś jeszcze wstanę na nogi i pokaże że się da !
- obyty.z.cu
- Doradca CU
- województwo: wielkopolskie
jesteś na sterydach które działają."Normalnie " to będzie jak z nich zejdziesz i będziesz w remisji.cebann pisze:zapytać tutaj niż się zamartwiać na zapas .
„Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w dobrym zdrowiu, leczy depresje, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza, orzeźwia, nie ma przykrych skutków ubocznych, jest więc po prostu cudownym lekiem ..."Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku" . https://senmaluszka.pl
- Mocca
- Początkujący ✽✽
- województwo: śląskie
Ja prawie nie jem. Jakies zupy maksymalnie i na tym koniec, a rano zawsze budzi mnie parcie i jest bieg do toalety. Leci sama woda i tak z 5-6 razy dziennie. Zdarza sie, ze zamiast wody idzie papka, ale to jak wstrzymam za dlugo, ale za to jelita wtedy dopiero szaleja -.-
- Maatylda
- Znawca ❃❃
- Choroba: nie ustalono
mam podobnie i jest fizjologicznie wytłumaczalne. w nocy się przetrawi i za dnia, po wstaniu (pion) wychodzi. gorzej ja wyjść nie chce lub robi to za szybkocebann pisze:a mimo to z rana niestety mam tak że chodzę max 1-3 do

Ogólnopolska Akcja Podnoszenia Wiary w Jednostkę!
by Rosomaki i Spółka
by Rosomaki i Spółka

- Konraaad
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
I ja też tak mam... Nie zawsze, ale się zdarza, że rano (czasami nawet przed wyjściem do pracy) 2-3 wizyty w
a później nic, albo jakaś jedna niewinna wizyta
Oczywiście nie ma tu żadnej zasady... Różnie bywa 

- patkaas
- Koordynator
- Kontakt:
po prostu następuje odblokowanie pionuMaatylda pisze:w nocy się przetrawi i za dnia, po wstaniu (pion) wychodzi

u mnie tylko druga sytuacja. człowiek biegnie, a tam zajęte i to jest przewaloneMaatylda pisze:gorzej ja wyjść nie chce lub robi to za szybko

- Meideen
- Debiutant ✽
- Kontakt:
ja rano mam normalnu stolec a wręcz zaparcia, za to jak już się "rozchodzę" to robi się coraz rzadziej i pędzę do kibelka kilkanaście razy 

Ai lei lei lei lei la
czika czika bomba
czika czika bomba
- Anette28
- Junior Admin
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
spróbuj ostatni posiłek skonsumować przed 18.00, a po 18.00 już nie podjadaćcebann pisze:Witam . Mam pytanie czy miał ktoś tak z was że z rana od czasu wstania chodzi do toalety ze 3 razy i jest to normalna forma stolca , a później cały dzień luzu ? Tzn nie gania ? Bo zastanawiam się od czego to może się brać bo przecież przez sen nie jem ,a mimo to z rana niestety mam tak że chodzę max 1-3 do
~Nie ma sensu życia tylko życiu trzeba nadać sens~
*Hoe minder mensen weten, hoe beter ze leven*
CD od 2002
Ileostomia 18.11.2012
*Hoe minder mensen weten, hoe beter ze leven*
CD od 2002
Ileostomia 18.11.2012