No i jestem po wizycie u dr. I niestety szansa na to aby wszystkie objawy były od yersinia są znikome, dostałam ciprinex na 2 tygodnie, bo jak wiadomo że bakteria jest to lepiej ją wytepic... Tak więc marzenie o zdrowym jelitku poszły w śnią dal.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
też po Cipronexie miałem lepiej na chwilę...ulka1986 pisze:A jeszcze dziwne jest właśnie to że mi antybiotyk nie szkodzi a wręcz mam wrażenie że zawsze jak jakiś biorę ti stolec się robi ładniejszy a 3-4 tygodnie po antybiotyku znów się robi luzny i nie mam krwawien jedynie ogromne ilości sluzu...
A potem trochę gorzej niż przed ?Dżordż pisze:też po Cipronexie miałem lepiej na chwilę...
Na jakiś czas pomogło a potem znów gorzej.Dżordż napisał/a:
też po Cipronexie miałem lepiej na chwilę...
A potem trochę gorzej niż przed ?
Jeżeli chciałabyś wytępić przewlekłą Yersinia musiałabyś brać przez około 30 dni kombinację dwóch antybiotyków:ulka1986 pisze:Dżordż, i co wkońcu pomogłoby? Czym to wytepic?
Ja Yersini nie leczyłem tylko na Crohna pomogło, czy mam jersinie dowiem się dopiero po bad.ulka1986 pisze:Dżordż, i co wkońcu pomogłoby? Czym to wytepic?
bardzo stanowcza i odważna "diagnoza"ulka1986 pisze:jeśli wyszło że masz bakterie to trzeba ja antybiotykami potraktować i po jakimś czasie powtórzyć badania, jeśli pi mimo pozbycia się bakterii objawy i stan wyglądu jelita się nie poprawi to masz crohna.