I tak myślę, co by Ci tu poradzić...

No i dochodzę do wniosku, że tu rady nie ma- trzeba przemęczyć (przynajmniej w moim przypadku zazwyczaj tak jest

Alis, trzymaj się, a ja trzymam

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
no tak mi się przypomniało jak miałas wymioty i szpital, dzięki za wsparcieNatuśka pisze:Alis, trzymaj się, a ja trzymam
no własnie nie, nie wiem czy to od sterydów, a może immunosupresja, będę teraz na wieczór łykać, może to coś da, a jak nie przejdzie to będę szukać pomocy, nie ma wyjścia, najgorsze jest że ta choroba jest taka nieprzewidywalna, zawsze cośWrednaTubisia pisze:Lekarz nie dał Ci info co robić masz w takiej sytuacji?
jak mi zwiekszyli to dostałam biegunek i boleści większych, jak zmniejszyli na 50 mineło, a teraz sterydy zmniejszyli z 60 na 50, a od poniedziałku mam znowu imuranu 100 brać, więc w opisie nie zmieniałam.Baby pisze: Widzę że masz zwiększoną dawkę Imuranu. Czy nie zauważyłaś pogorszenia stanu zdrowia po zwiększeniu dawki? Robiłaś badania kontrolne?
na 60 miałam, jeść mi sie chciało strasznie, a teraz jak schodze to nie ma apetytu, no i mdłości są i wymioty więc chyba nie ma się co dziwić że nie chce sie jeśćkota pisze:na encortonie apetytu nie masz?
:wow: szkoda że na początku brania sterydów u mnie tak nie było. Ja jadłam ze smakiem wszystko. Potem się popsuło bo sterydy przestały działać jak należy.Egzistenz pisze:Słyszałam kiedyś jak lekarze mówili, że raz na ileś osób zdarza się przypadek, który ma zahamowanie apetytu i wręcz leci z wagi na sterydach.
Przecież w szpitalu dostawałam metronidazol, cipronex i hydrokortyzonEgzistenz pisze:I leki bierzesz tylko te co w podpisie? Żadnego metronidazolu, cipronexu?
nie no już 3 tydzień nie bioręEgzistenz pisze:A teraz bierzesz?