Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
no właśnie zaostrzenie zaostrzeniu nie równe. Moja Klaudia w zaostrzeniu zawsze miała krew, biegunkę ( z rozpoznaniem CU ) i tylko taka jakość zaostrzeń była nam znana. A pod koniec kwietnia wystąpiły takie same objawy jak u Ciebie magdalene -magdalene pisze:Tym razem mam mega dziwne zaostrzenie, w ciagu minionych trzech tygodni wlasciwie zero krwi i biegunek, wrecz bardziej zaparcia. Byla tylko wysoka goraczka.
pojechałyśmy do szpitala bo ból brzucha był niemiłosierny i gorączka też wysoka i lekarze mówią -"To jest zaostrzenie, kolejny rzut choroby". To była dla nas nowość, bo jak już napisałam inna forma zaostrzenia była nam znana.( A w badaniu enterografii wyszło, że są zmiany w j. cienkim, i zmieniono nam diagnozę z CU na CD ).magdalene pisze:zero krwi i biegunek, wrecz bardziej zaparcia.
moze ale nie musi,Olimpijka pisze:W czwartek skocze do lekarza rodzinnego i dowiem sie, czy moze dac mi skierowanie na hormony.
Z mojego rowniez, jednak mam nadzieje, ze moja lekarka zrozumie, bo fajna z niej babka.Natalka pisze:z mojego doswiadczenia wynika, ze ciezko jest takie skierowanie dostac od lekarza poz.