Napewno stres tu daje duzo,teraz mam komunie i juz sie boje czy wytrwam do tego,boje sie wziasc jakis loperamid
[ Dodano: 28-04-2009 ]
Paubom,ja juz proboityki biore od stycznia,raz lepiej raz gorzej jest.Powiedz mi jakie ty masz objawy colitis chronica,czy tez masz sluz?Ja juz sobie mysle ze histopatolog moze sie nie znal,moze to jednak cos innego.Moze CU moze crohn?Na dodatek mam Hashimoto(przewlekle zapalenie tarczycy)to tez choroba z autoagresji,wiec skoro moj organizm sam zwalcza tarczyce,to moze tez chce zniszczyc jelita.
[ Dodano: 29-04-2009 ]
Dzisiaj juz sie pojawila kropla krwi u mnie przy biegunce,sluzu tez wiecej i nie wiem czy tez ropa czy nie,bialawe cos,nie wiem jak ma wygladac ropa.Juz mam tak dosyc,co ja mam robic,jak sklonic lekarza zeby zrobil mi wiecej badan,wczoraj mialam goraczke,chcialabym wiedziec na co jestem naprawde chora.Jak myslicie czy to moze byc jakas biegunka bakteryjna,caly czas mysle ze to jest jednak WZJG.
[ Dodano: 29-04-2009 ]
Dzisiaj sie skontaktowalam ze swoim lekarzem,kazal mi nie panikowac,stwierdzil ze pewnie peklo mi naczynko,biore nifuroksazyd,troche stolce lepsze ale wiecej krwi ,sluzu,no,i chyba tej ropy,stolce lekko zielone,ech...chyba zmienie lekarza.