Zapadały pierwsze decyzje, które uświadomiły nam wiele pytań

Być może Mamcia lub Szaraja pomogą:
1. Czy siedziba musi mieć szpitalny adres? Czy np. moga to być tak jak w ligocie są różnego rodzaju budynki akademickie innych wydziałów czy coś całkiem innego może być?
2.Czy dyżury muszą się odbywać również przy oddziale gastro czy mogą być również w tych budynkach akademickich?
3. Ktoś kiedyś wspominał o jakimś lekarzu do którego mamy się zwrócić który mógłby być naszą mądrą głową?
4. Ktoś wspominał o tym, że ma być oddział śląsko-opolski czy jest to wymogiem? Czy po prostu ludzie z opola moga się o nas zapisać?
5. Żeby oddział ślaski mial rację bytu ile nas musi być?
Ewentualnie czy istnieje jakiś dokument który moglibyśmy przeczytać a który wyjasniłby nam wiele organizacyjnych spraw?
Poza tym zwracam się do osób które miałyby tworzyć ten nasz oddział, ja jestem gotowa na jakieś papierkowe robótki i pomoc w organizowaniu różnego rodzaju rzeczy. Gotowa też jest martita, tom-as tez pomoże i Arletka, Mikra również wyraziłą swoje chęci. Kto jeszcze byłby gotowy na to ,żeby poświęcić troszkę swojego czasu? Pobiegać popytać, przyjść na dyżury itp? Czekamy na konkretne odpowiedzi.
Pierwsze organizacyjno-informacyjne prace sa rodzielone, Mikra, ja i Żabusia o czym się wnet dowie majś juz swoje zadania ;D
Chcemy założyć oddział ale najpierw zmierzyć siły na zamiary, chcemy mieć jakiś czynny udział w życiu całęgo towarzystwa a nie tylko być na papierze.