A oto obiecana słit focia:
Dowód, że było co pić

Oraz puściuteńkie piętro Polskiego Busa (wracało oprócz nas może z 6 osób

Maatylda, następnym razem w pociąg i bawimy się razem

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mówiłam, że nie lubie jak ktoś mi robi zdjęcia?? Mówiłam!!Lemoni pisze:
Dowód, że było co pićoraz że Kinia (zupełnie bez sensu!) się zakrywała
![]()
Nikt nie lubi swoich zdjęć, więc sie nie przejmuj to tylko pamiątka - a wychodzisz fajnie, więc nie widzę problemu.Kinia87 pisze:Jestem anty zdjęciowa
he no tak bilet był przespryciarski:) a ten bus to wyglada jak jakiś StarTrek:)Lemoni pisze:Na fotce przed Polskim Busem dumnie prezentuję ręcznie naskrobany bilet na przejazd.Oraz puściuteńkie piętro Polskiego Busa
dziękujemy za odznaczenia,sofijka pisze:A na kiedy planowane jest spotkanie w Krakowie, macie już jakieś konkretne ustalenia co do dnia?
Krzychu ale masz maszyne! serio szacun, może w przysżłym roku też bym cosik takiego sobie wyszykował jak dutki będąkrzych84 pisze:Wiecie co? Fajni i uśmiechnięci z Was ludzie, serio!!!Dużo w Was radości i optymizmu. Również dziękuję za mile spędzony czas w dobrym towarzystwie
mamy powera do działaniasofijka pisze:Oby tak dalej!
No coś po Nowym Roku planujemy, pewnie koło połowy stycznia, ale chrzanovy nawiedzi nas ósmego, to może i wtedy będzie ta herbatkasofijka pisze:A na kiedy planowane jest spotkanie w Krakowie, macie już jakieś konkretne ustalenia co do dnia?
Krzychu mam taki plan zawsze to było w sferze marzeń. Jak tylko będzie w miare stabilnie to napewno kupię, odezwę się do ciebie po fachową poradę bo jestem zieloniutki w temacie i dysponuje jedynie pozytywnymi chęciami, nigdy motóra nie miałem. Fajnie jak macie ekipę motóroentuzjastów, będzie miło poznać. Tym bardziej że mieszkamy nie daleko. Ja znam też kilku fajnych gości którzy są zrzeszeni w klubie 4x4, ale także motórami się zajmują, to coraz wiecej. Szczerze to myślałem że jestem, za chuderlak na takie monstrum... dam rade?krzych84 pisze:nie zastanawiaj się tylko kupuj i zapraszam w przyszłym sezonie, praktycznie w każdy weekend robimy krótszą lub dłuższą trasę na moto. Taka odskocznia od dnia codziennego i napływ pozytywnej energii
spoxik, nie choroba sie liczy tylko to co w głowie, jesteś spoko gość!krzych84 pisze:I dziękuję za miłe przyjęcie mimo, że nie jestem CUdowny.
No to już wszystko jasne, cała ekipa ujawnionakrzych84 pisze:No to i ja się ujawnię, na zdjęciu od patkaas pierwszy z lewej![]()
Świetnie patkaaspatkaas pisze:mamy powera do działania![]()