tez się przyznam mnie to zastanawia....Feniks pisze:Z tym morale to racja, ale taki na przykład Pytka wsiąkł jak kamień w wodę, po konfrontacji z nami

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tez się przyznam mnie to zastanawia....Feniks pisze:Z tym morale to racja, ale taki na przykład Pytka wsiąkł jak kamień w wodę, po konfrontacji z nami
No z checia, checia, ale nie wiem jak to bedzie z forma, a przede wszystkim z urlopem, sprawa bedzie sie wazyc do konca podejrzewam, nic obiecac nie moge.Zenobius pisze:Za to z pewnoscia mozemy sie [you] zapytac czy wpadniesz na zlot CuCrohnowcow?szczegoly w pierwszym [ 1 ! ] poscie
Łał, dzieki, luz, nie chodzi nawet o przejazd, choc na pewno byloby razniej i wygodniej.exa pisze:moz bedzie opcja ze w pt bede jechala do Wawy z Bydzi to nawet moglabym cie zabrac...ale na 100% nie wiem.....a mkze ktos bedzie jeszcze chetny z Bydgoszczy...czy Torunia...sie obaczy...4 os moge zabrac...
eeee........to dwa dni wiecej nie zaszkodząmagdalene pisze:Ja się niestety muszę uczyć... Koniec półrocznego lenistwa
Zenobius pisze:Za to z pewnoscia mozemy sie Ilusia zapytac czy wpadniesz na zlot CuCrohnowcow? szczegoly w pierwszym [ 1 ! ] poscie
nie Mikrusia.....to jest dobry uczynek...więcej osób wezmie to do siebieMikrusia pisze:jesteście sadystyczni,
Ilusia sie nie przejmujIlusia pisze:O ludzie,ale plama!