ps.bo przekroczeniu barier natury logistycznej na odcinku KRK-RZ dotarłem do domu w jakimś chyba tunelu między przestrzennym bo jechało dokladnie 1,5h,

ps.2 miło było poznać Kalkę alex0101 i Mr cordomana
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
a zawsze musisz być wymieniona?patkaas pisze:ej chrzanovy wymieniłeś wszystkich, a ja?
oczywiście, że takcordo pisze:a zawsze musisz być wymieniona? ja też nie jestem <foch>
sorka:) poprostu my sie znamy już i wymieniłem tylko poznane nowe dla mnie osoby:)patkaas pisze:ej chrzanovy wymieniłeś wszystkich, a ja?
prosze glośniej do czego toalex0101 pisze:Dila...dila...DILATATOR !![]()
no dokładnie. My już tak nieoficjalnie zaczęliśmy się trochę umawiać na ten turnus integracyjny, także mam nadzieję coobi, że z chęcią dołączyszcordo pisze:Na wakacjach będzie prawdopodobnie turnus tygodniowy w górach, zapraszam na niego, bo atmosfera jest tam epicka
a napewno takie było! ha tylko ktoś przetrzymuje kliszę, ja sam inicjowałem tą podniosłą ideę którą przecież przywiozłem z zachodu (czytaj obszaru bardziej rozwiniętego cywilizacyjnie) czyli ze spotkania w Festung Breslaunataliak71 pisze:prosimy jeszcze o zdjęcie z głupimi minami