Wszystkie "dobry" i "czeście" piszcie tutaj (i tylko tutaj). Prosimy o krótkie przedstawienie się.
Jesli macie diagnozę lub jesteście bez diagnozy zapraszamy do działu "Ogólnie o chorobach NZJ".
Jeśli masz mniej niż 18 lat zapraszamy Cię do Forum Junior - w celu uzyskania dostępu napisz do -Ania-.
Annq,zapraszam! Miejsca wystarczy i dla Ciebie:-) co robię? Uwielbiam grać na PS3 i x360 to dla mnie najlepsze odstresowanie a poza tym to jestem zapalonym kibicem piłkarskim myślę że Twoje ramię przyda się, dziękuję:-D
Ja pier...., dowiedziałem się że moja była juz dostała za swoje! Ma podobno mega kłopoty i wpakowała się w jakieś dziwne interesy. Nie wiem co nabrechtała ale podobno ma przeje.... Jak to się dziwnie w życiu układa... Dobrze że już z nią nie jestem, mój lokator pewnie dałby się wtedy we znaki i ból byłby straszny. A tak jakoś mnie to nie ruszylo.
Wiadomo! Ale myślę że jak mnie by to miało zachaczyć to już ktoś by zjawił się w drzwiach. A swoją drogą to ten rozwód mógłby już się odbyć i miałbym to za sobą. No ale nic, umilam sobie czas graniem na konsoli nie można za dużo myśleć o tych zlych sprawach bo brzuch zaś boli, a tego nie potrzebuje!