Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
oby tak byłomartita pisze:taaakkk pięknie zagrali, pokazali klasę i w finale też ją pokażą
Trudno powiedzieć może Oni mają kompleks Włoch tak jak my mamy kompleks Niemiec i strach Ich sparaliżowałBaby pisze:Wg mnie Niemcy mięli zbyt dużą presję. Grali jak by byli mega zaskoczeni sytuacją w jakiej się znaleźli i nie wiedzieli co z tym zrobić, jak sobie poradzić
Dla mnie w tym akurat meczu faworyta nie ma choć wszędzie się słyszy Hiszpania. Nawet bym powiedziała, że minimalnie po tym co widziałam Włochy są faworytami. Jednak 50 na 50deth pisze:stawiam na tych "drugich"
Mimo, że Hiszpania doszła do finału dla mnie była jednym z większych rozczarowań. Liczyłam na piękną grę, świetne mecze i duże emocje cóż trochę zabrakło przez to tiki taki i mało bramekCorleone pisze:Do tej pory grali lepiej niż Hiszpania, której zawsze dobrze życzyłem ale teraz mnie rozczarowała
Jakoś olimpiady tak średnio mnie zawsze interesowały chyba, że były to te zimowe. Może jednak się wkręcę w oglądanie. A tymczasem mam Tour de Francedeth pisze:ale za miesiąc Igrzyska Olimpijsie w Londynu
TAK JESTmartita pisze:tylko Italia dzisiaj