od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem yorka

jednak słyszałam różne opinie na temat tej rasy
osobiście mam same pozytywne doświadczenia z tymi psiakami
może znajdzie się za forum jakiś właściciel yorka i opowie mi o swoich odczuciach??

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
ależ ten uśmiech był wyrazem tego ze nie zgadzam się z poglądem ale go akceptuję .Paza tym w ramach protestu przeciwko takim opiniomGottii pisze:hehe ok ok tylko bez gupich prosze
Też trochę w tym celu wzięliśmy yorka. Tzn. jak mąż był w pracy to było mi smutno samej w domu. Mój york jest super, niestety jedyny jego minus to raz na jakiś czas zdarzy mu się załatwić w domu,ale to zdarza się raz na parę miesięcy,więc można mu wybaczyć, chociaż przy moim pedantyźmie to pół dnia sprzątania,ale cóż.tinkerbell pisze: może w pewnym sensie zastąpi mi dziecko, którego na razie miec nie mogę
zabawy ok ale cóż tym kopaniem jak mi tknie mój ogródek ma przechlapanemaggie0278 pisze:uwielbiają zabawy, kopanie
co znaczy rasa nie do końca dla dzieci mam 5 letnią córeczkę ..., moja dobermanica była względem niej opiekuńcza od maleńkości się nią interesowała i to nie jako przyszłe mięsko ale tak uczuciowo czy ten New York-er może ja jakoś uszkodzić bo nie chciałbym zaraz po kupnie zrobić mu krzywdymaggie0278 pisze:nie jest to do końca rasa dla dzieci, one wolą dorosłych
moja okazjonalnie próbuje tknąć ogródek mojej mamyGottii pisze:jak mi tknie mój ogródek ma przechlapane
nie jest polecana dla małych dzieci, prawdą też jest, że dzieci się roztkliwiają nad takim maleństwem, a ono tylko na takiego malucha TYLKO wygląda.Gottii pisze:co znaczy rasa nie do końca dla dzieci mam 5 letnią córeczkę