stefanmalek,
tylko mala uwaga, Ty piszesz o tym co czytasz, ja pisze o tym co wiem "od srodka".
To znaczy tylko tyle, ze , wiem o czym pisze.
Więcej moge jesli wyrazisz taka ochote odpowiedziec na PW, bo to niestety nie jest na ogolne forum.
I tyle....
Wazne jednak jest to, ze przeczytales mnie jak sadze bez jakis "indywidualnych" przeciwskazań ?
stefanmalek pisze:A życie w społeczeństwie to przede wszystkim tolerancja poglądów innych ludzi. To, że korzystają z innych rzeczy i cieszą ich inne sprawy, nie znaczy, że są gorsi, albo wybierają gorsze rzeczy. O kulturze (i mądrości) człowieka świadczy to, ze inny nie znaczy gorszy.
przepraszam za ten OT, nie ja go wywolalem (tak sadze), ja uzywam aktualnie Noki, tylko dlatego, ze ma najlepsze dla MNIE ustawienie.
Moja żona, używa naraz kilka roznych "typów", i nie ma dla niej znaczenia marka , tylko przydatnosc danych funkcji.
Dla mnie wniosek jest oczywisty, nie kierowac sie osobistymi odczuciami innych, tylko dobrac sobie aparat do swoich indywidualnych potrzeb, nawykow i ...mody

„Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w dobrym zdrowiu, leczy depresje, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza, orzeźwia, nie ma przykrych skutków ubocznych, jest więc po prostu cudownym lekiem ..."Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku" .
https://senmaluszka.pl