Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Info dla admina: uprawnienia do statów są poza forum. Czyli trzeba zmienić hasła do googleanalytics, chyba że ich nie macie, to macie problemtalitha pisze:Dla Twojej wiadomosci mam wciaz wglad w statystyki
znaczy - konkubina?_Ray_ pisze: jak mu poblokują wszelkie możliwości PARTNERKA użyczy mu konta by przemówił
niesmaczne to mało powiedziane.sztaba pisze:znaczy - konkubina?
albo nawet kontkubinasztaba pisze:znaczy - konkubina?![]()
talitha pisze:Sprawa wyglada tak, ze wg moich obliczen i mojego zdania, to powinno byc jedno forum dla osob chorych czy ich partnerow. Juz teraz to forum traci zauwazalna liczbe ruchu z google. Wg mnie powinno sie przeniesc calosciowo wiedze merytoryczna stad na nowe forum. Ruch z tego forum powinien byc przeniesiony na nowe, niezalezne forum.
Właśnie wyżej o tym napisałam - pacjenci powinni mieć prawo wyboru i jak widzę, cytowałam Ciebie Zeno.talitha pisze:J-elita jest teraz w duzej mierze monopolista - co jest dobre, bo ma przelozenie na np. ministerstwo, ale wszyscy wiemy, ze nie jest jedyna, a pacjenci powinni miec prawo wyboru.
też uważam,że wiedzy nigdy za wieleizo.sim pisze: Pozwólcie, aby to chorzy/ich rodziny zdecydowali/zdecydowały gdzie chcą pisać/być. Może będą na obu - wiedzy nigdy za wiele.
W regulaminie który tworzyła stara OF jest napisane, że można mieć tylko jedno konto a tu się okazuje, że sam Administrator Zenobius ma ich kilka lub pozysał dane do logowanie od innych użytkowników i przekazuje je osobom trzecim (z jednego konta pisze kilka osób). Nieładnie_Ray_ pisze:spoko odezwie się jeszcze. Ewentualnie jak mu poblokują wszelkie możliwości PARTNERKA użyczy mu konta by przemówiłmartita pisze:już nie ma, dostał bana
Baby odpuście tym razem, bo temat jest założony po to, żeby dawna OF odpowiedziała. To tylko taka moja sugestia.Baby pisze:Administrator Zenobius ma ich kilka lub pozysał dane do logowanie od innych użytkowników i przekazuje je osobom trzecim (z jednego konta pisze kilka osób). Nieładnie
serio? gdzie? Czy ja kogoś obrażam,wyzywam? Jak się nie podoba to co piszę MOŻESZ IGNOROWAĆ!magda281 pisze:śmieszni jesteścieskoro jest wam źle nie piszecie odpowiedzi na pytania chorych tylko zajmujecie się zaśmiecaniem to po co tu jesteście jeszcze się pytam? szczerze?
Jestem jak najbardziej ZA. Po co zmuszać Zena do łamania prawaizo.sim pisze:Baby odpuście tym razem, bo temat jest założony po to, żeby dawna OF odpowiedziała. To tylko taka moja sugestia.
i proszę o nie zaśmiecanie tematuizo.sim pisze:temat jest założony po to, żeby dawna OF odpowiedziała
Jeżeli dobrze rozumuję, Zena nie odblokują, bo wtedy mógłby moderowaćKaraoke pisze:Po co zmuszać Zena do łamania prawa
to co, admin nie potrafi zdjąć uprawnieńizo.sim pisze:jeżeli dobrze rozumuję, Zena nie odblokują, bo wtedy mógłby moderować
mnie to wystarczyizo.sim pisze:ale mogą odblokować jego alter ego