Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
No w tym sedno sprawy. Po prawie roku wdzianie ubrania i poczucie, że jest za ciasne, choć 2 miesiące temu wisiało było dla mnie masakryczne. Teraz w czasie głupiej sesji w odstępie 10dni nie zmieściłam się w te same spodnie_Ray_ pisze:Jest też opcja że po prostu przywykłas do siebie w mniejszym rozmiarze?
No właśnie...Wredna Tubisia pisze:w sumie ileś tam lat się było patykiem![]()
Przy masie 52,5kg wyglądałam ok i czułam się ok, bez jakiś większych tam filozofii, dlaczego akurat taka masa. Tyle ważyłam z małymi wahaniami prawie 3 lata i dobrze mi nawet z tym było.Corleone pisze:Na tym się trzeba skupić bo wygląda na to, że nie zaakceptujesz siebie niezależnie od wagi, a w ogóle samoocena oparta na aktualnej wadze jest słabym pomysłem.
- Dlaczego uważasz, że ważąc 52,5 kg wyglądałabyś lepiej?
- Co to znaczy, że wyglądałabyś lepiej? Dla kogo lepiej? Dlaczego tak?
Też praktykuję ale teraz pogoda nie pozwala.ewa1325 pisze:A gdybyś spróbowała nordic walkingu? to jest dla każdego i można się wzmocnić. Ja uwielbiam chodzić i mogę polecić każdemu...
WrednaTubisia pisze:No niby masz rację, ale co polecisz osobie po operacji? Jazda na rowerze wzmacnia tylko nogi Ćwiczenie mięśni Kegla/miednicy, by brzuch nie stracił napięcia. Siłownia zakazana na dłuższy czas...
Na to polecam Cwiczenia dostepne na you Tube Ewy Chodakowskiej .Mimi2 pisze: Po częstych wahaniach masy ciało też sflaczało i nie wygląda tak dobrze jak kiedyś.