no to jeśli tam będziesz miała zamieszkać to przecież sobie posprzątasz przed operacją i jak wrócisz aż takiego strasznego brudu nie będzieaguusia88 pisze:w naszym mieszkaniu sprzatamy i jest czysto, ale moj tata w swoim/rodzinnym juz nie sprzata. jest zapuszczone mieszkanie bo nawet nie odkurza, nawet wanna jest brudna, polki do sprzatniecia, podlogi do wyszorowania, nie bylo tam sprzatane od 4 miesiecy

Jeśli będziesz miała tam zamieszkać to sorry ale nie będziesz sprzątała u obcego, a u siebie.aguusia88 pisze:a nie jestem sprzataczka zeby sprzatac u kazdego pokolei bo mam tez swoje sprawy na glowie
Dokładnie też bym Ojca nie zostawiła w takiej sytuacji. U mnie w rodzinnym domu zawsze jakoś tak było, że o porządek dbały kobiety i mój Ojciec nie sprzątał i nadal nie sprząta za to ma inne obowiązki. Jednak dla mnie to żaden problem pomóc własnym rodzicom. Traktuję to prawie jak swój obowiązek. I jakoś pomagając rodzicom, ba nawet nie tylko im nie czuję się sprzątaczką.kasinp pisze:moim zas...nym obowiązkiem jest ten porzadek zrobic w domu u ojca i pomoc jak tylko umiem
o to chodzikasinp pisze:bez komentarza ... ja mam rodzinę , sprzątam , pracuję , choruję tak jak ty , sprzątaczka do mnie do domu nie przychodzi , lokaja też nie mam.

no tak to zaczyna wyglądać bo błahostki typu sprzątanie urastają do życiowego największego problemu. Ale żeby dostawać kasę z ubezpieczenia trzeba przebywać w szpitalu więc może ta operacja się jednak opłacaszczesciara pisze:taloca najwyraźniej dla Agusi jest w porządku dofinansowywać się z dodatkowego ubezpieczenia i myślę, że w tym właśnie o to chodzi, znalazła tani sposób na kasę...

aguusia88, przeczytaj sobie to co napisała szczesciara kilka razyUwierz-dochodzi się szybko, sprzątnąć dasz radę, wstajesz w 2-3 dobie po operacji

[ Dodano: 08-07-2012 ]
hmmm jeśli... czysta teoria jak długo szuka już pracy? nie sądzę, że nagle ją znajdzie bo Ty idziesz do szpitala, a nawet jeśli ją znajdzie to bardzo dobrze będzie a nawet lepiej bo rozwiąże to problem z finansami. Tak czy inaczej nie będzie źle.aguusia88 pisze:a jesli by np pracowal to nie mialby kiedy