Nie czuję smakuJarczyslaw pisze:To dobry lek. Szczególnie w smakunoodle pisze:Zaczęłam wczoraj brać Debutir. Mam nadzieję, że mi chociaż troszkę pomoże

Kapsułki połykam i smaku nawet nie mam kiedy poczuć

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie czuję smakuJarczyslaw pisze:To dobry lek. Szczególnie w smakunoodle pisze:Zaczęłam wczoraj brać Debutir. Mam nadzieję, że mi chociaż troszkę pomoże
a jak? Zdradzisz Mamciu?Mamcia pisze:Można ten sam efekt uzyskać taniej i bez posmaku, ale to wymaga cierpliwości.
Kwas masłowy to raczej prebiotyk a nie probiotyk. Ogólnie jeżeli chodzi o Debutir to na moje oko bardzo mała dawka na jedną kapsułkę. Najlepsze by były wlewki lub jakieś kapsułki mega fortefiga pisze:że tak naprawdę to efekty przynosi zażywanie kwasu masłowego ,a reszta to bardziej na psychikę oddziaływuje niż na jelita . Czy ktoś stosował z Was probiotyk z kwasem masłowym?
bo on ogólnie bardzo dobrze działa na jelita.figa pisze:efekty przynosi zażywanie kwasu masłowego
Syn po ostatnim zaostrzeniu dostał Debutir, bierze go ok 3 tyg.figa pisze: A ktoś z Was stosował Debutir i jakie wrażenia ?
figa, tutaj są tematy o Debutirze, pod jednym linkiem jest nawet art. naukowy:figa pisze:A ktoś z Was stosował Debutir i jakie wrażenia ?