Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
zgadzam się z Lemoni, masz bardzo dobrych kolegów, jak ja wróciłam do szkoły po rocznej dziekance, wszyscy wiedzieli, że choruje i mam IOS, oczywiście nie wszystkim byłam w stanie wyjaśnić na czym ta choroba polega, no to tylko kąśliwe uwagi słyszałam pod nosem typu "ona chora, przecież chodzi i ma zdrowe ręce i nogi i jeszcze IOS-a ma, pewnie chodzić jej się nie chce..." Dziewczyny niestety mają to do siebie, że są bardzo zazdrosne, a w mojej grupie nie było ani jednego chłopaka i atmosfera też była taka nie za bardzo. A na następny semstr połowa grupy miała IOSLemoni pisze:Harry, zazdroszczę kolegów
Alis co to jest IOS?Alis pisze:Harry, ale cudnie to napisałeś![]()
uśmiałam się
zgadzam się z Lemoni, masz bardzo dobrych kolegów, jak ja wróciłam do szkoły po rocznej dziekance, wszyscy wiedzieli, że choruje i mam IOS, oczywiście nie wszystkim byłam w stanie wyjaśnić na czym ta choroba polega, no to tylko kąśliwe uwagi słyszałam pod nosem typu "ona chora, przecież chodzi i ma zdrowe ręce i nogi i jeszcze IOS-a ma, pewnie chodzić jej się nie chce..." Dziewczyny niestety mają to do siebie, że są bardzo zazdrosne, a w mojej grupie nie było ani jednego chłopaka i atmosfera też była taka nie za bardzo. A na następny semstr połowa grupy miała IOSLemoni pisze:Harry, zazdroszczę kolegówi w sumie mogłam na jedną koleżanke liczyć, jej mama miała CU więc doskonale rozumiała mnie, sama też chorowała a w dodatku w ciąży była, więc też miała ciężko, ale mnie zawsze
łapało na wieczór i wtedy szybko uciekałam z wykładów i w autobusie modlitwa żeby zdazyć dojechać
Indywidualna Organizacja Studiów.Baby pisze:co to jest IOS?
widok dziewczyny z maczetą ....bezcennyHaniakrow pisze: z gigantyczna maczeta