seriale
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: świętokrzyskie
Re: seriale
Przede wszystkim 'Allo allo' oraz 'Friends'
Z tego co obecnie jest w telewizji oglądam CSI Las Vegas - pozytywne zaskoczenie, jakoś zawsze sądziłem, że to nic ciekawego (za to nie zdołałem się wbić w CSI Miami).

-
- Debiutant ✽
- województwo: śląskie
- Kontakt:
A ja oglądam: Doktor House, Dexter, Prison Break, Teraz albo nigdy, Czas honoru i czasami Nianie
I nie mogę się doczekać drugiego sezonu 39 i pół 

- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: IBS
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
chcialam wam polecic moj nowy nabytek serialowy Lost room. Jak zwykle zaczelam go ogladac niechetnie i za namowa chlopca, i co sie okazalo warty polecenia. ciekawa fabula, wciagajacy i zaledwie 3 odcinkowy (1,5 h odcinek) przez co nie zanudza i trzyma w napieciu.
http://www.filmweb.pl/f370554/Zagubiony ... ew.id=4453 tu link z filmweb dla zainteresowanych.
http://www.filmweb.pl/f370554/Zagubiony ... ew.id=4453 tu link z filmweb dla zainteresowanych.
"Życie dając jednocześnie też odbiera każdemu..."
- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
dzis chcialam wam polecic Sourvivors . wciagajacy, szybka akcja a fabula przypominala mi i'm legend tylko zombi nie biegaja
.poki co 6 odcinkow, ale podobno 2 sezon w trakcie krecenia. opis z filmweb http://www.filmweb.pl/f486932/Survivors,2008
Produkcja ukazuje działania grupy ludzi, którzy przetrwali plagę śmiertelnej choroby. Ich rodziny, przyjaciele, znajomi i wszyscy, których kiedykolwiek poznali, zginęli. Kilku ocalałych musi stawić czoła nowej rzeczywistości, która wcześniej wydawała się przyjazna, a teraz jest obca i niebezpieczna. Nowy świat stwarza wiele możliwości na nowy początek, ale bez policji, bez prawa i porządku jest to niezwykle trudne. Bohaterowie będą zmuszeni walczyć nie tylko o jedzenie, czy picie, ale także muszą się bronić przed inni, którzy przetrwali.
Jak poradzilibyśmy sobie w świecie, w którym wszystkie wygody XXI wieku - internet, elektryczność itp. - przestały istnieć? Jak zachowywalibyśmy się wiedząc, że wszyscy, których znamy zostali usunięci z tego świata przez śmiercionośny wirus?

Produkcja ukazuje działania grupy ludzi, którzy przetrwali plagę śmiertelnej choroby. Ich rodziny, przyjaciele, znajomi i wszyscy, których kiedykolwiek poznali, zginęli. Kilku ocalałych musi stawić czoła nowej rzeczywistości, która wcześniej wydawała się przyjazna, a teraz jest obca i niebezpieczna. Nowy świat stwarza wiele możliwości na nowy początek, ale bez policji, bez prawa i porządku jest to niezwykle trudne. Bohaterowie będą zmuszeni walczyć nie tylko o jedzenie, czy picie, ale także muszą się bronić przed inni, którzy przetrwali.
Jak poradzilibyśmy sobie w świecie, w którym wszystkie wygody XXI wieku - internet, elektryczność itp. - przestały istnieć? Jak zachowywalibyśmy się wiedząc, że wszyscy, których znamy zostali usunięci z tego świata przez śmiercionośny wirus?
- magda281
- Znawca ❃❃
- Choroba: CD
- województwo: mazowieckie
Lubie serial Przyjaciele,stary ale fajny. Czasem zerkam na Brzydule
Kto nadzieje w innych pokłada,celu nie osiąga.
-
- Debiutant ✽
- województwo: wielkopolskie
Aaaa ja to najbardziej lubie Skazanego na śmierć
- wiem mało oryginalne ale ... wciąga xD

- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
najpierw byla podobno ksiazka Terry'ego Nationa, ktory zreszta nakrecil serial w latach 70, no a teraz remake. coz jak widac wszystko juz nakrecono i pokazano echZenobius pisze:czy remake?![]()
- marshal
- Początkujący ✽✽
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
[offtopic]
[/offtopic]

[/offtopic]
- Cinimini
- Znawca ❃❃
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Z brytyjskich .... to 'Hotel Zacisze' - absurdalny humor 

- Shadowka
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
CSI Las Vegas:) uwielbiam i muszę jakoś nadgonić to czego nie widziałam, te odcinki oczywiście
- gryzonos
- Początkujący ✽✽
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Ja polecam serial Band of Brothers - Kompania Braci. Jedyny serial który obejrzałem w całości.
Od chwili tej do końca świata w ludzkiej będziem pamięci, My wybrani KOMPANIA BRACI.
Od chwili tej do końca świata w ludzkiej będziem pamięci, My wybrani KOMPANIA BRACI.
Jeżeli co drugi twój pomysł wydaje ci się genialny - dopij wódkę i idź spać.
Michu
Michu
- kasieek99
- Aktywny ✽✽✽
- Kontakt:
zgadzam sie swietny serial i ostatnio nawet sie zbieram zeby go odswierzyc.gryzonos pisze:Ja polecam serial Band of Brothers - Kompania Braci. Jedyny serial który obejrzałem w całości.
a i zapomnialabym obejzalam ostatnio 2 sezon Gliny. goraco polecam, jak dla mnie najlepszy kryminalny polski serial. licze na 3 a jak bedzie zobaczymy.
- tom-as
- Ekspert ✿✿
ano... bardzo dobrze zapowiadający się serial.shisho pisze:Lie to Me. Dr. Cal Lightman (świetna rola Tima Roth) jest specem od... hmm kłamstw? i ogólnie zachowania ludzi, psychologia i te sprawy- czyli jak rozpoznać, że ktoś akurat się stresuje, zmyśla, odczuwa jakieś emocjenawet nie bardzo wiem jak to opisać, do głowy nasuwa mi się podobieństwo z Housem, jednak sporo różni oba te seriale
![]()
koleś jest specjalistą w odczytywaniu emocji z mowy ciała, grymasów twarzy itp.
a podobieństwo z housem w pewnym stopniu jest.. i to sie zaliczna jako pozytyw. (w zasadzie House i Lie To Me to prezentuje stacja FOX wiec coś w tym jest

- Miska Ryżu
- Doświadczony ❃
- Kontakt:
Ostatnio jako serie, zostały mi polecone seriale: Różowe lata 70te, Przyjaciele i Gotowe na wszystko. Zrobiono to na tyle skutecznie, że chyba się skuszę
Nie wiem tylko od którego serialu zacząć. Skłaniam się by rozpocząć od tego ostatniego, ale z kolei podobno najlepsze są Różowe lata. To będzie trudny wybór. Ma ktoś jakieś sugestie? 
O Lie to me pozytywne opinie słyszę, dziś opowiadano mi o nim z pół h co najmniej i trzeba przyznać, że bardzo mnie zaciekawił

O Lie to me pozytywne opinie słyszę, dziś opowiadano mi o nim z pół h co najmniej i trzeba przyznać, że bardzo mnie zaciekawił

Ostatnio zmieniony 09 lut 2009, 06:13 przez Miska Ryżu, łącznie zmieniany 1 raz.
Smutno Ci? A może budyń?