Nie ma dubingu. Do tej pory C+, wyemitował wersję z lektorem, no i z oryginalną scieżką dzwiękową, do której oczywiście można wybrać napisy.Patryśka pisze:Czy to prawda, że w Igrzyskach Śmierci jest dubbing?

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Nie ma dubingu. Do tej pory C+, wyemitował wersję z lektorem, no i z oryginalną scieżką dzwiękową, do której oczywiście można wybrać napisy.Patryśka pisze:Czy to prawda, że w Igrzyskach Śmierci jest dubbing?
po tym sie poznaje świętaróżne świąteczne bajeczki, które lecą w tv
Tak, w tym roku znowu po raz któryś tam, będą pokazywać Home Alone, a przecież nie dawno co leciał ten film (w obu częściach ) na Polsacie. No ile można?sofijka pisze:A propos Świąt - to rzeczywiście gdyby nie puścili Home Alone to można by się zastanawiać, czy to aby na pewno nastał ten czas.
Widziałem obydwa filmy, dla starszego widza? No, cóż może nie jestem starszym widzem, ale 18 lat mam skończone, to można oglądaćsofijka pisze:A propos animacji, też lubię i chętnie oglądam te dla starszego widza - np. Walc z Baszirem jest według mnie rewelacyjnym filmem
no miałam na myśli, że Walc z Baszirem to nie dla dzieci, w sumie słusznie starszy widz to dziwaczne określenie co najmniejMcCarty pisze:Widziałem obydwa filmy, dla starszego widza? No, cóż może nie jestem starszym widzem, ale 18 lat mam skończone, to można oglądać
Jak mam czas i ochotę to oglądamwidzę że jesteś na bieżąco z filmami
Tak na "dwójce" najczęściej puszczali, w niedzielne południa, ale były też emisje na innych kanałach, Polsat też miał kiedyś prawa do emisji, nawet Polonia 1, z zagranicznych pamiętam też Kabel 1.sofijka pisze:Jeśli chodzi o de Funes'a to pamiętam jak w prehistorycznych czasach, bo to było dawno nie jestem w stanie dokładnie określić kiedy puszczali bodajże na dwójce cały cykl Jego filmów